x

Vols dels cinc continents amb destinació a la Marató i a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso

4 agost, 2015

La Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso estaran connectats amb els cinc continents gràcies a l’acord aconseguit amb l’aliança d’aerolínies SkyTeam. Este acord permet que vint companyies aèries dels 5 continents, oferisquen descomptes en els seus bitllets entre el 5% i el 15%, per a volar a València i Alacant com a destinacions, en les dates prèvies a la celebració d’ambdues proves.

La intenció d’este programa és fer créixer i facilitar l’arribada de corredors de tot el món a la Marató i a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, proves que compten amb l’organització de la Societat Esportiva Correcaminos i, en el cas de la Marató, també de l’Ajuntament de València. La xarxa SkyTeam permet viatjar des de pràcticament qualsevol lloc en el món i l’objectiu passa per aprofitar al màxim les rutes de les diferents aerolínies que ho componen, incentivant mitjançant l’engegada de descomptes, la compra de bitllets d’avió en els dies previs a la prova amb destinació a València o Alacant.

Este acord permetrà acostar, millor que mai, la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso a qualsevol racó del món. Aerolínies com Air France, Alitalia, Garuda Indonèsia, Air Europa, la russa Aeroflot, Aeroméxico, Delta Airlines, Aerolínies Argentines, KLM (fonamental per a arribar al mercat africà), Korean Air, la libanesa PIXA, Xina Southern o Xina Eastern, entre moltes unes altres, connectaran amb València i Alacant amb importants descomptes per a maratonians i acompanyants.

El corredor internacional pot trobar tota la informació en la web www.valenciaciudaddelrunning.com, des d’on també podrà accedir al servei de compra en els subportales respectius de Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso.
Esta aliança reforça l’aposta de la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso a la recerca de continuar amb el seu procés d’internacionalització. En el cas de la prova de la marató, a dia de hui, s’explica ja per a enguany, amb més d’11.000 inscrits en aquest moment i la procedència del qual es reparteix entre de més de 50 països. Unes xifres que apunten al rècord de participació i també d’internacionalitat de la prova, ja que este acord possibilitarà l’arribada de corredors de tot el món, gràcies al potencial que suposa treballar amb aerolínies de primer nivell integrades en Skyteam.

 

Segueix este enllaç per a comprar el teu bitllet per a la  Marató València Trinidad Alfonso,  mitjançant els serveis de SkyTeam.

 

Boton más info compra tu billete valencià

Si desitjes comprar el teu bitllet per a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso  mitjançant els serveis de Skyteam, accedeix per este link:

 

Boton más info compra tu billete valencià

Acerca de SkyTeam.

La alianza SkyTeam fue creada en el año 2000 por Air France, Aeroméxico, Delta y Korean. En 2015, está compuesta por 20 miembros que ofrecen acceso a una red mundial de más de 16.323 vuelos diarios hacia 1052 destinos en 177 países. Lo miembros de SkyTeam son: Air France, KLM, Aeroflot, Aerolíneas Argentinas, Aeroméxico, Air Europa, Alitalia, China Airlines, China Eastern, China Southern Airlines, CSA, Delta, Garuda Indonesia, Kenya Airways, Korean, MEA, Saudia, Tarom, Vietnam Airlines y Xiamen Airlines.

Notícies relacionades