x

València Ciutat del Running es consolida en el sector hoteler com una atracció per a la ciutat els 365 dies del any

23 setembre, 2015

València Ciutat del Running, iniciativa impulsada per la Fundació Trinidad Alfonso, ha reunit al sector hoteler valencià per tal de reforçar el compromís segellat el 2014 per convertir de València, en tots els aspectes a la Ciutat del Running. L’objectiu de la reunió és mostrar l’oportunitat que significa per als empresaris valencians el fet d’atraure un tipus de turista, nacional i internacional, que arriba a la nostra ciutat a practicar esport atret per les bondats de la mateixa: clima, característiques orogràfiques i curses de fons durant tot l’any, però que al mateix temps precisa d’un tipus d’atencions especials.

Aquesta jornada de treball amb el sector hoteler, celebrada a la sala de premsa del complex esportiu-cultural La Petxina, ha comptat amb la presència dels organismes presents en el projecte València Ciutat del Running, Fundació Trinidad Alfonso, Turisme València, SD Correcaminos, Viatges Transvía i Fundació Esportiva Municipal.

A més del projecte València Ciutat del Running, els hostalers valencians han pogut familiaritzar-se amb la plataforma Welcome to València des de la qual es podran unir al projecte. Una plataforma tecnològica que aglutina tots els hotels adherits, atorgant-los un Segell de Qualitat ‘València Ciutat del Running’. Aquest emblema reconeix al hotel com un centre especialitzat en el corredor que atendrà les necessitats especials dels mateixos durant els dies de cursa. De la mateixa manera, es promocionarà a aquests hotels a les fires internacionals en què València Ciutat del Running estigui present, a més d’en la seva pàgina web des d’on es podran fer les reserves.

Un bon exemple que este model de ciutat els 365 dies a l’any és sostenible està en l’emblema de València Ciutat del Running, la Marató València. La prova per excel·lència de l’atletisme popular, principal aparador del turisme esportiu de la nostra ciutat i que aquesta setmana ja ha batut el seu rècord d’inscrits, 13.500, a dos mesos per a la celebració de l’esdeveniment. D’aquest flux de visitants, un 77% prové de fora de València, amb el que signifiquen estades als recintes valencians, així com un gran nombre de prescriptors per a la nostra ciutat.

Notícies relacionades