x

Últims dies per córrer la Marató i Mitja Marató València al millor preu

26 setembre, 2016

Maratón y Medio Maratón Valencia Cambio de precio

Els corredors compten els dies perquè se celebren les grans proves organitzades per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, és a dir, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i la Marató València Trinidad Alfonso EDP, que tindran lloc el 23 d’octubre i el 20 de novembre, respectivament. La mitja marató ja ha superat els 10.000 participants i la marató està per damunt dels 15.000 corredors. Ara, en ple compte arrere, les dos cites presenten un canvi en el seu tram de preus.

En concret, a menys d’un mes per a la seua celebració, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, la prova més ràpida del món en la distància de 21.097,5 metres en els anys 2014 i 2015, comença el tram final amb les últimes inscripcions disponibles per a l’esdeveniment: a partir de l’1 d’octubre, els dorsals per a la prova entraran en el seu últim tram de preus i estaran subjectes a disponibilitat, per això la millor opció per a córrer la prova és obtindre el dorsal abans del 30 de setembre per 30 euros.

D’altra banda, la inscripció per a la Marató València Trinidad Alfonso EDP, que està molt prop de superar el seu rècord de participació – amb un registre de 16.682 corredors en 2015 –, ascendirà a 75 euros el pròxim 1 d’octubre. Mentrestant, els corredors que vullguen adquirir el seu dorsal podran fer-ho fins al 30 de setembre a través de la web www.maratonvalencia.com al preu de 60 euros. D’esta manera, inclús si la prova ha sigut reconeguda amb la Gold Label (Etiqueta d’Or) de la IAAF en 2016, les inscripcions per a la seua 36a edició han mantingut el mateix preu que en 2015.

Finalment, la 10K València Trinidad Alfonso mantindrà les inscripcions a 15 euros fins al pròxim 1 de novembre o esgotar les 8.500 inscripcions per a esta edició. Els runners de tot el món encara poden adquirir els seus dorsals al preu d’eixida per a córrer junt amb la Marató València i estrenar el seu nou recorregut. Els interessats a competir i gaudir de la Ciutat del Running poden trobar tota la informació en www.valenciaciudaddelrunning.com.

Notícies relacionades