x

Corre per la teua falla o anima amb ella en la Marató i la Mitja Marató València amb el Running Faller

26 setembre, 2016

La Marató València Trinidad Alfonso EDP i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzades per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, presenten per tercer any consecutiu el Running Faller. L’activitat, que es desenrotllarà en les dues proves, consistirà en dos accions: una d’animacions i una altra esportiva en què les comissions de València i els seus fallers seran els protagonistes. La tercera edició del Running Faller es va presentar en Junta Central Fallera amb la presència del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, Alicia Moreno, Fallera Major de València, Elena Tejedor, Directora de la Fundació Trinidad Alfonso, i Maite Girau, regidora d’Esports junt amb José Manuel Acosta i Vicente Moreno, vicepresidents de Junta Central Fallera i de la SD Correcaminos, respectivament.

Anima a la teua falla

Les comissions de Junta Central Fallera (JCF) podran eixir a animar en els esdeveniments esportius més multitudinaris de la ciutat de manera lúdica amb la modalitat “Anima a la teua falla”. Les falles de la ciutat de València que participen tindran la possibilitat d’optar a quatre premis de 500 € en quatre categories (Millor animació, Més persones animant, Animació més original o Major participació de la comissió infantil, la qual se suma en esta edició a les anteriors).

Corre per la teua falla

Els corredors que vagen a participar tant en la Mitja Marató València -23 d’octubre- com en la Marató -20 de novembre- també podran inscriure’s com a corredors de les distintes comissions de la JCF i competir en la modalitat “Corre per la teua falla”, en què els fallers comptaran amb una classificació pròpia amb trofeus per als vencedors masculins i femenins, i amb un altre premi de 500 euros per a la falla amb més finishers.

Objectiu solidari: superar els 500 fallers en meta en la Mitja Marató

A més, en la 26a edició de la Mitja Marató València, Junta Central Fallera, com a promotora de l’activitat i la Fundació Trinidad Alfonso, com a col·laborador principal de l’esdeveniment, s’han proposat el repte d’augmentar la participació de la festa valenciana dins del running i reforçar l’acció solidària. Per això, si la Mitja Marató València supera la xifra de 500 corredors fallers en meta, l’entitat solidària de la prova en 2016, Associació Familiars d’Alzheimer València (AFAV), rebrà un euro extra de part de cadascuna de les institucions per cadascun dels finishers.

En 2015 van participar prop de 200 corredors i més d’una vintena de falles en l’activitat durant la prova de 42.195 metres, un total de 18 comissions i més de 300 runners en la distància de Mitja Marató.

El colorit espectacular que brindaran les comissions falleres durant la celebració de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i la Marató València Trinidad Alfonso EDP reforçaran desenes d’animacions que impulsaran l’ànim dels corredors per arribar a la meta. Una festa tant per al corredor com per a l’aficionat i el faller. La tradició valenciana i el running units per a animar en dos de les millors carreres de fons del planeta amb una animació especial que només la ciutat del running pot oferir.

Perquè els corredors puguen participar en la modalitat “Corre per la teua falla” han d’haver notificat el nom de la comissió fallera junt amb el club en el moment de la seua inscripció. Si ja estigueren inscrits i no s’hagueren apuntat com a fallers censats de la JCF, poden enviar un correu electrònic a info@valenciaciudaddelrunning.com abans del 8 d’octubre per a afegir la comissió fallera junt amb el club de la inscripció.

Si una comissió fallera vol participar en “Anima a la teua falla”, ha de enviar un correu electrònic a info@mediomaratonvalencia.com per apuntar-se a animar el 23 d’octubre en la Mitja Marató o dirigir-se a info@maratonvalencia.com si busca contribuir a millorar l’ambientació de la Marató el 20 de novembre.

Notícies relacionades