x

SuperHalfs

SuperHalfs

Cinc de les millors mitges maratons del món s’han unit per a crear les Superhalfs, un nou circuit internacional de cinc de les millors cites en la distància. La nova aliança reunix cinc de les proves més boniques en una mateixa marca amb l’objectiu de promoure la carrera a peu, l’esport turístic i conscienciar sobre el medi ambient.

Les Superhalfs van arrancar a l’abril de 2022. Estes sèries oferixen una oportunitat única als corredors d’embarcar-se en la seua pròpia aventura a mesura que veuen premiat el seu esforç amb beneficis i premis exclusius com ara: inscripció garantida, marxandatge, un passaport electrònic amb segells virtuals per cada carrera completada i una SuperMedalla per als qui completen les cinc carreres del circuit.

Les carreres s’han triat sobre la base de la seua qualitat organitzativa, popularitat, localització i compromís amb la sostenibilitat. Totes tenen etiquetes de la World Athletics.

Seguix les Superhalfs en Twitter, Facebook i Instagram i no et perdes cap detall! 

You ‘half’ to do this.

Preguntes freqüents sobre les SuperHalfs

Les Superhalfs es componen de les carreres següents:

  • EDP Mitja Marató de Lisboa
  • Sportisimo Prague Half Marathon
  • Copenhagen Half Marathon
  • Cardiff University Cardiff Half Marathon
  • Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich

Estes carreres s’han triat per la seua qualitat, popularitat, ubicació i compromís amb la sostenibilitat. Totes tenen el segell de World Athletics (IAAF), igual que Copenhaguen, Cardiff i València han acollit recentment els campionats mundials de mitja marató de la IAAF (en 2014, 2016 i 2018).

Ara com ara no està previst sumar cap altra carrera a les Superhalfs. Els organitzadors es reserven el dret d’afegir altres carreres en el futur i valoraran possibles candidates.

COM FUNCIONA

Qualsevol persona pot participar en estes proves, sempre que complisca els criteris de cada carrera (com l’edat mínima). Es poden trobar les normes específiques de cada carrera en les seues respectives pàgines web. Qualsevol que s’inscriga en una de les carreres pot participar en les Superhalfs.

A part del cost de les taxes d’inscripció (per a cada carrera), no hi ha cap càrrec addicional per participar en les Superhalfs.

Has de completar les cinc carreres en un termini de 36 mesos a partir de la data en la qual acabes la teua primera carrera. Has de completar la carrera i tindre el temps cronometrat en un xip oficial, segons les condicions dels organitzadors de la carrera. Els corredors poden completar el circuit de carreres en l’ordre que vulguen.

Cada passe conté CINC codis d’accés, que una vegada canviats et permetran accedir a cada una de les carreres. En el moment de la compra d’un passe de circuit s’activen els codis d’accés, que estaran en actiu durant 36 mesos.

Les inscripcions a cada carrera són limitades, per la qual cosa el passe de circuit no garantix la inscripció a les cinc carreres d’un any. No obstant això, si les inscripcions per a la carrera en la qual vols participar estan esgotades, el que pots fer és simplement usar el codi d’accés i inscriure’t per a l’any següent (quan s’òbriga el procés d’inscripció d’eixa carrera).

Codis canviables:

Els codis s’emeten per lots depenent de la data de compra.

Els codis adquirits abans del 6 de gener de 2020 estaran disponibles en la secció de codis d’accés (“Access codes”) del teu perfil.

Els codis adquirits després del 6 de gener de 2020 estaran disponibles a partir del dilluns 27 de gener.*

* Contindrà els codis per a totes les carreres de 2020 que estiguen disponibles en el moment de la compra del passe per al circuit, i els codis d’accés a les carreres podran utilitzar-se encara que posteriorment s’hagen esgotat les inscripcions generals.

Els organitzadors es reserven el dret a modificar el programa, normes o condicions sense previ avís. Qualsevol modificació es comunicarà per mitjà de www.superhalfs.com.

No comptarà. Les sèries SuperHalfs han començat en 2020, així que només les participacions efectuades a partir de 2020 tindran validesa a l’hora de completar el circuit.

Si vols convertir-te en un SuperRunner (qui complete la sèrie de cinc carreres), t’hauràs de crear un compte en www.superhalfs.comon podràs fer un seguiment de la teua participació en les carreres, accedir a avantatges exclusius o inscriure’t en futures carreres.

Una vegada crees un compte se t’assignarà un número de passaport, que hauràs d’introduir quan t’inscrigues en qualsevol de les carreres.

Si ja t’has inscrit en una carrera de SuperHalfs sense haver introduït un número de passaport, hauràs de tornar arrere i afegir-lo al teu registre. Algunes carreres et permetran iniciar sessió i modificar la inscripció que hages realitzat (per a més detalls, consulta el correu electrònic de confirmació que hages rebut).

Si no pots afegir-lo o no tens l’oportunitat de fer-ho abans de participar en la carrera, no et preocupes, corre la mitja marató amb normalitat. Després de la carrera podràs completar un formulari senzill en el teu perfil de SuperHalfs perquè s’afija el resultat al teu passaport i així registrar que l’has acabada.

Una vegada crees un compte en www.superhalfs.com, se’t generarà un passaport virtual amb un número, que hauràs d’introduir cada vegada que t’inscrigues en una carrera.

A mesura que acabes carreres, aniràs acumulant segells en el teu passaport virtual, que es podrà compartir per correu electrònic i xarxes socials perquè pugues ensenyar als familiars i amics els teus viatges i progressos.

Una vegada hages corregut la quarta carrera i t’hages inscrit en la quinta i última mitja marató, es notificarà als organitzadors de la carrera que es preveu que assistisques i et convertisques en un SuperRunner, la qual cosa significa que la teua SuperMedalla estarà a punta perquè l’arreplegues una vegada que creuar la línia de meta.

TTots els corredors que acaben les cinc carreres obtindran una SuperMedalla, que recolliran quan acaben la quinta carrera. A més, els seus noms apareixeran en el Saló de la Fama de www.superhalfs.com.

Per a obtindre més informació sobre la política de reembossament i transferibilitat, visita la pàgina web de cada carrera, on trobaràs detalls sobre la política i el procediment que s’ha de seguir en cas que et lesiones i no pugues continuar competint o en cas que la carrera se suspenga o retarde per circumstàncies inesperades, com ara el fet que hi haja unes condicions meteorològiques extremes.

COM PUC INSCRIUREM

Inscripció individual en cada mitja marató:

Trobaràs enllaços per a inscriure’t en les carreres en www.superhalfs.com.

Estes carreres són populars i les inscripcions s’esgoten de seguida, fins i tot mesos abans que tinguen lloc. Si vols participar, t’animem a registrar-te com més prompte millor una vegada s’inicien les inscripcions. Si t’has registrat en www.superhalfs.com, rebràs alertes mitjançant el butlletí electrònic quan s’òbriga la inscripció.

Inscripció a través d’una entitat benèfica col·laboradora de SuperHalfs:

Participa en una o més carreres amb una de les entitats benèfiques oficials de les SuperHalfs. Les places disponibles s’anunciaran en la secció d’entitats benèfiques col·laboradores (“Charity Partners”).

Moltes organitzacions benèfiques oferiran inscripcions gratuïtes o amb descompte a canvi d’un compromís per part teua per a ajudar-les a recaptar fons. Moltes d’estes places quedaran reservades i disponibles encara que les carreres s’hagen quedat sense inscripcions.

Inscripció mitjançant combo Series Pass:

Els combos Series Pass oferixen la possibilitat de participar en les cinc carreres per un preu reduït de tan sols 230 euros. Hi haurà un nombre limitat de combos disponibles cada any. Es poden adquirir en la secció de passes de circuit (“Series Entry”).

En comprar un combo, rebràs codis d’accés que podràs utilitzar en les pàgines web de cada carrera per a validar la teua participació en les carreres. Des del moment en què compres el combo Series Pass, tindràs 36 mesos per a poder usar els codis d’accés. Les inscripcions a cada carrera són limitades, per la qual cosa el Series Pass no garantix la inscripció a les cinc carreres d’un any determinat. No obstant això, si les inscripcions per a la carrera en la qual vols participar estan esgotades, el que pots fer és simplement usar el codi d’accés i inscriure’t per a dins d’un any (quan s’òbriga el procés d’inscripció d’eixa carrera).

Com que les carreres de SuperHalfs són tan populars, moltes es queden sense inscripcions abans que tinguen lloc. Però a pesar del fet que estiguen esgotades, encara pots inscriure’t si ho fas a través d’una de les entitats benèfiques de les SuperHalfs.

Si a les entitats benèfiques no els queden places disponibles, hauràs d’esperar-te a l’any següent per a inscriure’t. Si has comprat el combo Series Pass, tindràs 36 mesos per a poder canviar els teus codis d’accés.

En la pàgina web de SuperHalfs s’esmenten els exclusius avantatges i incentius que s’oferixen als SuperRunners mentre estos s’esforcen per a completar el circuit. Quins són?

Els SuperRunners es beneficiaran dels avantatges següents:

Tindran accés prioritari a les inscripcions. Si s’han creat un perfil en www.superhalfs.com, seran els primers que se n’assabenten quan s’òbriguen les inscripcions per a cada una de les cinc carreres, la qual cosa els donarà l’oportunitat d’assegurar-se una plaça abans que s’esgoten les inscripcions disponibles.

Per a cada carrera, es garantirà un nombre reservat de places, disponibles per a participar a través dels col·laboradors benèfics de les Superhalfs (hauràs de recaptar una quantitat de diners prèviament acordada per a l’entitat benèfica que vaja a proporcionar-te la participació). Això significa que tens l’oportunitat de participar en les carreres fins i tot si s’han esgotat les inscripcions.

Els SuperRunners podran comprar productes exclusius de la marca SuperHalfs en les carreres o a través de www.superhalfs.com una vegada estiguen disponibles. La gamma de productes oficials encara no està disponible, però es publicarà pròximament.

Els SuperRunners tindran accés exclusiu a les ofertes i descomptes que oferisquen els socis i patrocinadors de SuperHalfs. També podran accedir a contingut sobre entrenament, per cortesia de RealBuzz, en www.superhalfs.com.

Els SuperRunners disposaran d’un passaport virtual que es podrà utilitzar per a portar un seguiment de la participació en el circuit o crear continguts que es podran compartir amb amics i familiars en les xarxes socials.

Una vegada finalitze la sèrie de carreres, els SuperRunners rebran una SuperMedalla.

QUIN ÉS EL COMPROMÍS DE SUPERHALFS AMB EL MEDI AMBIENT?

Les cinc ciutats (Lisboa, Praga, Copenhaguen, Cardiff i València) han unit forces per a dur a terme pràctiques i polítiques destinades a reduir la dependència de materials nocius, eliminar l’ús excessiu de plàstic i paper i evitar materials i pràctiques comercials insostenibles.

Les Superhalfs han desenvolupat una “Roda de sostenibilitat” basada en els Objectius per al Desenvolupament Sostenible de l’ONU, que s’usarà per a informar sobre la política mediambiental en les cinc carreres.

Es compartiran més detalls amb els corredors a mesura que es vaja desenvolupant la política i les carreres prenguen mesures per a garantir que les úniques petjades que deixem siguen les de les nostres sabatilles.