x

Serveis de la carrera

Revisa el document d’Últimes Instruccions, en el qual trobaràs tota la informació útil que necessites perquè tot isca bé el dia de la carrera des dels horaris d’eixida a com arribar la fira o la carrera.

En marathonphotos.live hi haurà un apartat per a la Mitja Marató València, en el qual podràs veure les teues fotos i fer comandes amb diferents opcions i formes de pagament. Per a localitzar-les, només has d’introduir el teu número de dorsal. També pots descarregar el diploma de manera gratuïta.

Si has contractat el servei de gravació de la medalla, ho tindràs indicat en el teu dorsal. Si no, en postmeta, una vegada hages finalitzat la carrera, el podràs pagar. El servei de gravació de medalla estarà situat al costat del guarda-roba. Allí podràs gravar el teu nom i temps oficial.

El guarda-roba estarà situat a l’inici de l’avinguda dels Tarongers, al costat de la rotonda de Miramar. Només es podrà deixar un paquet per corredor (identificat amb l’adhesiu que trobaràs en el sobre del dorsal). Per a accedir al guarda-roba hauràs d’ensenyar el dorsal i la polsera.

Els Pràctics MSC marcaran un ritme constant d’eixida a meta amb l’objectiu d’acabar la prova en un temps determinat. Portaran una banderola molt visible perquè els identifiques en l’eixida.

Durant el recorregut hi haurà dos punts d’assistència ràpida de Farmacia Ribera per a assistir els corredors que ho necessiten, amb vaselina i esprai analgèsic. Estaran situats en els quilòmetres 15,1 i 19. També estaran a la teua disposició en la zona de postmeta.

Després de la carrera, hi haurà un servei de dutxes disponible per a tots els corredors des de les 10 del matí fins a les 13 h. Estarà situat en el Poliesportiu Verge del Carme – Beteró