x

La Mitja Marató València aconseguix el rècord mundial femení amb el triomf de Jepkosgei

28 octubre, 2017

La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP ha establit un nou rècord mundial en la distància de 21.097,5 metres. La marca de Joyciline Jepkosgei, primera corredora que va arribar a la meta, amb un temps d’1:04:51.

Una marca que suposa el millor registre històric de la mitja marató valenciana, cosa que convertix la prova en la més ràpida del món, superant l’anterior rècord femení a la mitja marató, també de la mateixa Jepkosgei (Praga, 2017).

“Estic molt contenta d’esta marca, de fer el segon rècord mundial enguany, i ara continuaré entrenant i corrent dur per a tornar a batre el rècord”, va reconéixer l’atleta kenyana.

“Espere tornar a València l’any que ve (24 de març de 2018) per a córrer el Mundial de Mitja Marató de la IAAF València 2018”.

[vcr_button url=”https://tickets.valenciaciudaddelrunning.com/#/ES/home” target=”blank” background=”#f6b41d” color=”#24211c” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: list-ol” icon_color=”#181813″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Clasificaciones primeros clasificados[/vcr_button]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar