x

La Mitja Marató i la Marató València 2023 obrin places per al voluntariat de les proves

20 juny, 2023

Ja és possible inscriure’s en el voluntariat de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich i de la Marató Valencia Trinidad Alfonso, que tindran lloc el 22 d’octubre i el 3 de desembre de 2023, respectivament. Es busquen persones que vulguen col·laborar en tasques com repartiment de dorsals o aigua en els avituallaments, atenció a corredors i atletes en la fira del corredor, entrega de medalles o altres activitats necessàries i imprescindibles per a la celebració de les millors proves d’Espanya.

Per a exercir tan bé com siga possible la seua tasca com a #VoluntarisVithals, comptaran amb l’ajuda de Vithas, col·laborador del voluntariat en les proves, que els formarà en tècniques de reanimació cardiopulmonar amb cursos ad hoc que seran impartits els dies 26 i 27 de setembre i 3 i 4 d’octubre, per als voluntaris de la 21K, i el 25 i 26 d’octubre i 2 i 3 de novembre, per als de la 42K.

En concret, es necessiten 1.300 persones per a la mitja marató, que podran seleccionar torn de matí o vesprada per als dies 20, 21 i 22 d’octubre, i 2.400 per a la marató, les quals també podran triar el seu torn i els dies que poden col·laborar entre l’1, 2 i 3 de desembre (no és necessari disposar de tots els dies). Aquells que vulguen, poden apuntar-se ací.

Notícies relacionades