x

Així són les medalles de la Marató i 10K que recordaran la teua experiència a València

13 novembre, 2017

Els finishers de la 37a edició de la millor marató d’Espanya rebran una medalla que presenta una forma especial, ja vista l’any anterior, que mostra la figura de dos corredors sobre la passarel·la de meta situada en la Ciutat de les Arts i les Ciències. A més de destacar l’Etiqueta Or de la IAAF, obtinguda per primera vegada l’any 2016 i revalidada el 2017, la part frontal de la medalla mostra també la data de la prova, en la qual els atletes i populars aconseguiran el seu somni en Valencia Ciudad del Running.

FOTO 42K

En el revers, la medalla de la marató més ràpida d’Espanya mostra un disseny que emula el tradicional trencadís valencià amb espai per a gravar el nom del corredor i la marca obtinguda en la prova.

Per la seua part, tots els que completen el ràpid recorregut de la 10K Valencia Trinidad Alfonso també tindran la seua merescuda recompensa en forma de record inesborrable amb la medalla de la 10K. En este cas, el disseny mostra el recorregut dels carrers de Valencia Ciudad del Running amb la línia del recorregut dels 10.000 metres d’esta prova.

FOTO 10K

Grava la teua medalla amb el teu nom i marca

D’esta manera, el corredor que vulga pot personalitzar la medalla amb el seu nom i marca personal en la zona de post-meta. El servei es pot reservar de les maneres següents:

    • De forma prèvia a la Marató Valencia. Es pot reservar i garantir este servei en línia abans de la carrera al millor preu: 4 euros.
    • En Expo Esport, els dies previs a la carrera. En l’estand del Servei de Gravació de Medalles es podrà comprar el tiquet els dies 17 i 18 de novembre: 5 euros.

En els dos casos, els participants que sol·liciten este servei hauran d’arreplegar una polsera acreditativa en l’estand en Expo Esport.

    • En post-meta, una vegada finalitzada la prova, qualsevol corredor pot personalitzar la seua medalla de finisher de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP10 euros.

[vcr_button url=” https://tickets.valenciaciudaddelrunning.com/#/ES/home/DQoy.A” target=”blank” background=”#D5BA68″ color=”#24211c” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: info-circle” icon_color=”#181813″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Gravació medalla marató[/vcr_button]

[vcr_button url=”http://bit.ly/Medalla10KVTA” target=”blank” background=”#f6ef1d” color=”#24211c” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: info-circle” icon_color=”#181813″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Gravació medalla 10K[/vcr_button]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar