x
5 de Desembre de 2021
Dies
Hores
Mins
Secs

Plans d’entrenament

Tot corredor que estiga inscrit en la 39a Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP 2019 pot rebre els nostres plans d’entrenament segons l’objectiu de marca, elaborats per José Garay, entrenador del CA Cárnicas Serrano.

Vols rebre el teu pla d'entrenament?

Per a rebre esta guia o pla d’entrenament en el correu, els corredors inscrits en la Marató València han de sol·licitar rebre el seu pla. Una vegada faces la sol·licitud, comprovarem les teues dades d’inscripció a la Marató València 2019: número d’inscripció, adreça electrònica i DNI/NIE.

A partir d’eixe moment rebràs setmanalment en el teu correu electrònic la planificació dels set dies següents, juntament amb els vídeos amb consells útils.

Els plans estan dirigits a aquells que vulguen finalitzar la marató per davall dels temps següents: 3 h 30 min, 3 h 45 min, 4 h 00 min, 4 h 15 min i 4 h 30 min. Tindrà una periodització de 16 setmanes prèvies a la marató, per la qual cosa l’enviament començarà el 12 d’agost.

Per tant, a partir del diumenge 11 d’agost rebran setmanalment el pla d’entrenament en el seu correu electrònic i també podran seguir-lo en la zona privada de la web que s’habilitarà per a fer-ho.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar