x

Com funciona l’app +42KValencia?

Des de la Marató València t’hem enviat un correu electrònic amb un codi personal i intransferible.

Descarrega’t l’app +42KValencia (disponible per a iOS i Android), registra’t i, quan t’ho sol·liciten, introduïx el codi que t’hem enviat i ja estaria tot a punt per a rebre cada setmana el teu pla d’entrenament.

Per a donar d’alta el teu pla d’entrenament “Objectiu València by Serrano” hauràs de dirigir-te a la secció del menú inferior de l’app titulada ENTRENAR. Una vegada ací, et demanarem que ens aportes la teua marca actual (en 10K o 21K) per a projectar la possible estimació de la marca que pots fer en la Marató, amb la qual et proposarem fer un pla d’entrenament concret. Una vegada ho selecciones, passats uns minuts, podràs començar a disfrutar del teu pla i fer les primeres sessions.

El pla d’entrenament començarà el 16 d’agost. Una vegada iniciat este període, seran 16 setmanes de preparació específica dissenyada per Serrano de la mà del seu entrenador José Garay, en les quals et prepararem per a arribar en el millor estat de forma possible al dia de la prova.

Per a editar qualsevol dada o informació del teu perfil només t’has de dirigir a la secció LA MEUA FITXA DE CORREDOR, disponible en el menú desplegable de la part superior esquerra, fes scroll fins a baix i prem el botó blau d’EDITAR. Una vegada fet els canvis, prem GUARDAR i totes les modificacions es modificaran a l’instant.

Si t’has registrat correctament en l’app +42KValencia i després t’apareix algun tipus d’error, pots anar al menú situat al cantó superior esquerra, punxar en l’apartat de FAQ i t’eixirà un botó que posa “Enviar missatge”. Des d’ací podràs posar-te en contacte amb el servei tècnic.

En cas que no hages aconseguit registrar-te, pots enviar un correu a contacto@runnea.academy, amb l’assumpte “Marató València” explicant el problema que has tingut i l’adreça de correu amb la qual t’has registrat.

Sí, és molt important. En Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP treballem de manera individualitzada perquè cada corredor reba un pla d’entrenament adequat a les seues capacitats. Per això, és molt important conéixer i mantindre actualitzat el teu estat de forma, ja que només així aconseguirem un seguiment individualitzat i podrem aconseguir una progressió adequada per a garantir que aconseguisques el teu objectiu i fer-ho en el teu millor moment.

Per a poder oferir-te un seguiment exacte del teu recorregut, necessitem que habilites el permís de GPS amb l’opció “PERMETRE SEMPRE” i que també habilites l’ACTIVITAT EN SEGON PLA. Pots confiar en nosaltres, només farem el seguiment durant l’entrenament. Accedix a la secció GPS del menú inferior de l’app i seguix les instruccions de la pantalla. Si a pesar d’això no funciona correctament, t’exposem com configurar estos permisos des del teu sistema operatiu:

Com habilitar els permisos en Android:

Per a habilitar els permisos de GPS del teu telèfon intel·ligent Android, has d’anar a:

Ajustes > Aplicacions > Runnea > Permisos > Ubicació

Una vegada en Ubicació, selecciona l’opció PERMETRE SEMPRE.

  • Per a habilitar l’activitat en 2n pla, has d’anar a:

Ajustes > Aplicacions > Runnea > Permisos > Bateria

Una vegada en Bateria, habilita l’opció PERMETRE ACTIVITAT EN SEGON PLA.

Depenent de la versió del sistema operatiu del teu Android, és possible que la gestió dels permisos es trobe en una ruta diferent.

Com habilitar els permisos en iPhone (iOS):

Per a habilitar els permisos de GPS del teu telèfon intel·ligent iPhone, has d’anar a:

Ajustes > Marató València > Localització

Una vegada en Localització, selecciona l’opció “Sempre” i habilita l’opció UBICACIÓ EXACTA.

No et preocupes, si no tens un pulsòmetre, seràs igualment benvingut a la família de Marató València. No obstant això, el pulsòmetre, tot i que no és imprescindible, sí que és molt recomanable, ja que molts dels exercicis que plantejarem en els teus plans, específicament creats per José Garay i CA Serrano s’indicaran a un ritme determinat per quilòmetre o un volum de pulsacions concret.

Si no tens pulsòmetre o el que el que tens no el pots sincronitzar, tens dos opcions.

  1. Sincronitzar el teu compte de Strava amb la nostra aplicació
  2. Pujar els resultats manualment a través través de la nostra app

Si et sorgix algun dubte amb el teu pla d’entrenament “Objectiu València by Serrano”, posa’t en contacte directament amb José Garay a través de les seues xarxes socials:

  • Twitter: @josegaray71
  • Instagram: @josegaraycebrian

Una vegada hages completat el teu entrenament, hauràs de donar feedback de l’entrenament perquè els plans vagen ajustant-se als teus resultats.

Per a fer-ho, hauràs d’accedir al teu pla en la pestanya ENTRENAR del menú inferior de la pantalla i dirigir-te a la sessió específica que hages fet. Prement en DONAR FEEDBACK se t’obrirà una pestanya en la qual podràs enviar-nos les teues sensacions bé completant una sèrie de paràmetres manualment o vinculant una activitat des del teu pulsòmetre o dispositiu.

Els reptes de la Marató València són reptes virtuals gratuïts que s’aniran obrint per a participar al llarg del període previ a la celebració de la Marató València. Podràs trobar-los en la pestanya REPTES del menú inferior de l’app, i si eres finisher dels reptes, entraràs en el sorteig de premis dels nostres patrocinadors.

Molt senzill, tan sols hauràs d’accedir al menú lateral de l’app, que es desplega des de la part superior esquerra de la pantalla, i prémer l’apartat ELS MEUS REPTES. Des d’ací podràs prémer + NOU i confeccionar el teu repte privat; pots convidar tants amics com vulgues.

Per a poder unir-te a un repte privat has de rebre una invitació del creador del repte. Si el teu amic o amiga ja t’ha convidat al repte, t’apareixerà una notificació a la part superior dreta de la pantalla. Si entres en esta pestanya i acceptes la invitació, podràs començar a fer sessions per a completar el repte.

En els reptes privats podran participar tots els amics que seleccions. Una condició imprescindible és que siguen corredors de la Marató València, és a dir, que estiguen donats d’alta en l’app de la carrera.