x

Mapa de Calor de Valencia Ciudad del Running: per on correm més

21 abril, 2016

València és la ciutat del running. Una capital en què es viu i respira la pràctica esportiva en tots els barris. Però, quins són els llocs principals per a la pràctica de la carrera a la nostra ciutat?

És evident que el Jardí del Túria i el Circuit 5K és el punt neuràlgic per a la gran majoria de corredors. Un accés fàcil per l’arteria esportiva de la ciutat. Però el programa Crono TV, en la secció Tech4Runners, amb el corredor Xavi Lluch, va analitzar gràcies a l’aplicació multiplataforma Strava quins són els principals escenaris per a córrer a València.

[vcr_youtube url=”https://youtu.be/6NXdVYpsaBs” width=”540″]xxx [/vcr_youtube]

[vcr_button url=”https://www.youtube.com/channel/UCxtErilAKSvSEtVen4IqLww” style=”flat” background=”#f17600″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: pencil-square-o” class=”boton-vcr-std”]Més vídeos de Tech4Runners[/vcr_button]

mapacalor_VCR

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar