x

El bon ritme d’inscripcions continua en les grans proves de València, la Ciutat del Running

12 abril, 2016

València i les seues tres grans proves runners de l’any, Marató, Mitja Marató i 10k València Trinidad Alfonso, organitzades per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de la ciutat, atrauran a milers de corredors vinguts d’arreu del món. Les dates de les proves valencianes, 23 d’octubre per a la Mitja Marató i 20 de novembre per a Marató i 10k, ja estan en el punt de mira de totes les persones que han formalitzat les seues inscripcions.

Dos mesos després de l’obertura d’inscripcions, la prova principal, la Marató València Trinidad Alfonso, ja compta amb més de 6.400 inscrits, la qual cosa suposa un creixement proper al 66% respecte a l’edició de 2015. Este augment en la participació es deu, sobretot, a una major presència de corredors internacionals, que ja se situen en més d’1.500 runners vinguts des de 53 països diferents.

València es convertirà en la capital del running mundial durant el tercer cap de setmana del mes de novembre. Però si cal destacar a un grup que ha respost la cridada des de València per a córrer la Marató són els espanyols. Participants vinguts des de les 49 províncies d’Espanya i les dues ciutats autònomes ja han confirmat la seua presència per a córrer en la Marató València Trinidad Alfonso. I tots ells, nacionals i internacionals, han pogut aprofitar les promocions i facilitats de la plataforma www.welcometovalencia.com per a una gran comoditat a l’hora de gestionar la seua estada i desplaçament a la Ciutat del Running.

La prova que acompanyarà a la dels 42.195 metres, la 10k València Trinidad Alfonso, també navega vent en popa. A dia de hui ja supera els 800 inscrits, la qual cosa suposa un creixement que duplica a la mateixa data de l’any anterior, i compta amb prop de 200 runners estrangers inscrits, la qual cosa suposarà una dimensió global inèdita a València durant el tercer cap de setmana de novembre.

Per la seua banda, el ritme d’inscripcions de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso tampoc ha minvat la marxa i ja són més de 2.600 els runners que han confirmat la seua presència en la prova més ràpida del món en la distància durant els últims dos anys. València, a canvi, els oferirà una infinitat d’animacions al llarg del recorregut i una població bolcada amb tots els participants.

Les dades de participació han crescut més encara amb l’obertura dels paquets d’inscripcions amb descompte per a les tres grans carreres de la ciutat, Marató, Mitja Marató i 10k València Trinidad Alfonso. Les promocions, que arriben a sumar fins a 4€ de descompte, ja han sigut aprofitades per desenes de corredors que no volen perdre l’oportunitat de ser partícips en les primeres proves amb Gold Label (Etiqueta d’Or) de la IAAF en la història d’Espanya.

Mai ha sigut tan fàcil córrer a València. Si no ho has fet ja, inscriu-te i prepara’t per a les dues grans carreres de l’any a Espanya i a València. El teu moment és ara. Tanca la teua participació per a la Marató, Mitja Marató i 10k València Trinidad Alfonso i no esperes més. La Ciutat del Running t’espera.

Notícies relacionades