x

La Mitja Marató Valencia i Obra Social “la Caixa” premien els guanyadors en les categories de persones amb discapacitat

9 novembre, 2018

Els primers classificats en les categories de persones amb discapacitat de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, amb el suport d’Obra Social “la Caixa”, han arreplegat els seus respectius trofeus a la seu de CaixaBank a València.

La Mitja Marató Valencia es va consolidar en la passada edició, celebrada el 28 d’octubre, com la carrera més ràpida del món gràcies al 58:18 aconseguit per Abraham Kiptum. A més de celebrar un nou rècord del món, milers de corredors populars van disfrutar de la carrera, van batre les seues pròpies marques i van celebrar els seus èxits personals.

La prova premia l’esforç de tots els corredors i, juntament amb Obra Social “la Caixa” i la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA), entrega els trofeus dels primers classificats masculins i femenins en les quatre categories de persones amb discapacitat: en cadira de rodes, discapacitat funcional, sensorial o intel·lectual.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/medio/otras-clasificaciones-2018/” target=”blank” background=”#F68D2E” color=”#0d0000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: copy” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Consulta altres classificacions[/vcr_button]

Notícies relacionades