x

III concurs “Valencia Ciudad del Running” a la millor escena fallera de running en 2017

25 gener, 2017

Superdeporte, diari esportiu de la Comunitat Valenciana, i la Fundació Trinidad Alfonso, impulsora de la marca Valencia Ciudad del Running, convoquen la tercera edició del Premi Valencia Ciudad del Running a la millor escena dedicada al running valencià per a les Falles de 2017.

Premios VCR Fallas

Després de l’èxit d’edicions anteriors, tant en participació com en acceptació per part del col·lectiu faller, les dos entitats no han dubtat a repetir este concurs en el qual s’unixen la festa gran de la ciutat, les Falles, amb un dels moviments amb més seguidors i amb una evolució constant que engloba l’esperit de Valencia Ciudad del Running. Una nova edició que consolida un certamen esperat per les comissions i els artistes que ja ho tenen en compte a l’hora de confeccionar els guions de les seues falles.

Amb este guardó, Superdeporte i la Fundació Trinidad Alfonso aposten per un col·lectiu que treballa dia a dia per mantindre les tradicions i la cultura arrelada a la nostra terra. Per això, es vol premiar la promoció de l’esport valencià en les Falles, al tractar en les seues escenes, amb la sàtira, l’enginy i la gràcia habituals, l’activitat esportiva més multitudinària, les carreres populars de totes les distàncies que recorren València.Premios VCR Fallas

Detall dels premis Valencia Ciudad del Running

Comissió MAJOR

1r CLASSIFICAT. 2.000 € en metàl·lic, Palet Brodat, una subscripció anual a Superdeporte,

L’escena formarà part de la portada de Superdeporte del dia 17 de març, i la comissió autoritzarà el seu ús.

2n CLASSIFICAT. 600 € en metàl·lic, Palet Brodat, una subscripció anual a Superdeporte,

3r CLASSIFICAT. 400 € en metàl·lic, Palet Brodat, una subscripció anual a Superdeporte,

Comissió INFANTIL

1r, 2n i 3r CLASSIFICAT. Berenar per a la comissió infantil, Palet Brodat

L’escena formarà part de la portada de Superdeporte del dia 16 de març, i la comissió autoritzarà el seu ús.

[vcr_note note_color=”#f89e28″ text_color=”#040404″ radius=”5″]Bases dels premis fallers Valencia Ciudad del Running [/vcr_note]

Podran optar totes aquelles comissions falleres censades en la Junta Central Fallera, que dediquen en el seu monument gran i/o infantil una o diverses escenes que facen referència a l’esport valencià en relació amb les carreres populars.

 • Per a participar en els premis hauran d’enviar un correu a fallas,superdeporte@epi.es en el qual han d’especificar:
  • Nom de la comissió
  • Modalitat (major, infantil o les dos)
  • Categoria en què milita
  • Persona de contacte i telèfon
  • Breu explicació de l’escena i, si és possible, esbós o fotografia d’esta escena.
 • El jurat estarà compost per persones vinculades a l’esport i les falles, i serà designat per Superdeporte i VCR.
 • La presentació d’instàncies finalitzarà el 10 de març, i l’organització podrà acurtar els terminis basant-se en la quantitat de falles que es presenten (25 màxim).
 • Les bases especificades es podran modificar prèvia comunicació pública a través del diari Superdeporte.
 • El sol fet de sol·licitar la presentació suposa l’acceptació de les bases exposades.
 • L’entrega dels palets es durà a terme el dia 16 de març per als infantils i el 17 per als majors a la plaça de l’Ajuntament, en la tribuna instal·lada a este efecte, coincidint amb l’entrega de premis oficials.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar