x

Love Packs: dorsals per a Marató i Mitja Marató València amb descompte per a córrer en parella

1 febrer, 2017

Amb motiu de la celebració del dia de Sant Valentí del pròxim 14 de febrer, la Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzada per l’Ajuntament de València i la SD Correcaminos, i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso posen en marxa nous paquets d’inscripcions dirigits a compartir l’experiència de córrer a València amb la persona que més estimes.

Amb estos paquets, les dos millors carreres d’Espanya en 42K i 21K oferixen als corredors la possibilitat d’inscriure’s juntament amb la seua parella i beneficiar-se d’un estalvi de 5 € per dorsal en el cas de la Marató i de 2 euros per corredor en el cas de la Mitja Marató entre l’1 i el 14 de febrer, quan acaba esta campanya.

Els packs es componen de dos inscripcions per a la Marató València del pròxim 19 de novembre o dos per a la Mitja Marató València, del 22 d’octubre, completant el registre dels dos corredors en un únic pagament.

san-valenti-marato-valencia

Botones Love Packs_511x142px_Traducciones_8

Regala Running per Sant Valentí

De manera paral·lela, també es podrà regalar una inscripció a aquella persona que vulguen amb motiu del dia de Cupido. Solament hauran de seleccionar l’opció “Regala Marató/Mitjà Marató/10K” i rebran un codi promocional per a entregar a qui vulguen.

Pots adquirir el teu dorsal per a regalar running en Sant Valentí fent clic ací.

slide_love-pack_10k_VAL

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar