x

Love Packs: dorsals per a Marató i Mitja Marató València amb descompte per a córrer en parella

1 febrer, 2017

Amb motiu de la celebració del dia de Sant Valentí del pròxim 14 de febrer, la Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzada per l’Ajuntament de València i la SD Correcaminos, i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso posen en marxa nous paquets d’inscripcions dirigits a compartir l’experiència de córrer a València amb la persona que més estimes.

Amb estos paquets, les dos millors carreres d’Espanya en 42K i 21K oferixen als corredors la possibilitat d’inscriure’s juntament amb la seua parella i beneficiar-se d’un estalvi de 5 € per dorsal en el cas de la Marató i de 2 euros per corredor en el cas de la Mitja Marató entre l’1 i el 14 de febrer, quan acaba esta campanya.

Els packs es componen de dos inscripcions per a la Marató València del pròxim 19 de novembre o dos per a la Mitja Marató València, del 22 d’octubre, completant el registre dels dos corredors en un únic pagament.

san-valenti-marato-valencia

Botones Love Packs_511x142px_Traducciones_8

Regala Running per Sant Valentí

De manera paral·lela, també es podrà regalar una inscripció a aquella persona que vulguen amb motiu del dia de Cupido. Solament hauran de seleccionar l’opció “Regala Marató/Mitjà Marató/10K” i rebran un codi promocional per a entregar a qui vulguen.

Pots adquirir el teu dorsal per a regalar running en Sant Valentí fent clic ací.

slide_love-pack_10k_VAL

Notícies relacionades