x

Iberia oferirà un 10% de descompte per a tots els vols amb destinació a la Marató València Trinidad Alfonso

16 juny, 2016

Un any més, la Marató València Trinidad Alfonso ha renovat el seu acord amb Iberia per a facilitar l’arribada del turisme esportiu a la Ciutat del Running. Així, totes les persones que es traslladen a València en qualsevol vol operat per Iberia per a participar en la marató valenciana gaudiran d’un 10% de descompte sobre la seua tarifa.

En concret, amb independencia de la tarifa escollida, esta promoció s’aplicarà en el preu final dels bitllets d’anada i tornada amb destinació a València i a Alacant entre els dies 15 i 25 de novembre. D’esta manera, tant Iberia com l’organització, conformada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València volen oferir les millors opcions de flexibilitat als corredors, perquè organitzen la seua visita amb previsió i puguen optimitzar al màxim el seu temps d’estada a la ciutat.

El descompte del 10% estarà disponible en els vols adquirits fins al 20 de novembre i es farà efectiu en introduir el codi “MARATONVALENCIA2016” en l’espai denominat “Disposa de tarifa promocional” que apareix durant el procés de compra online.

Tota la informació al detall sobre la promoció pot ser consultada en al detall en el portal turístic www.welcometovalencia.com i consultada al servei d’atenció al Client de “Welcome to valència”, coordinat per viatges Transvia. Espanya: 96 387 09 95 / Reste països: 0034 96 387 09 95. També pot ser consultada a través del telèfon d’atenció al Corredor: +34 963 940 200.

Qüestions principals

Fins a quan dura l’oferta?

Tots els corredors inscrits i acompanyants, podran tancar amb Iberia el seu bitllet d’anada i tornada amb un 10 % de descompte amb destinació València i Alacant, fins al 20 de novembre.

Quins vols es beneficien del descompte?

Tots els vols d’Iberia disponibles en el seu web oficial, emmarcats entre el dia 15 i 25 de novembre.

Com s’aplica el descompte?

Com a novetat i a diferència de la promoció de la passada edició, el descompte del 10% s’aplica sobre l’import de la tarifa, després de la introducció del codi “MARATONVALENCIA2016” en l’espai denominat “Disposa de tarifa promocional” que apareix durant el procés de compra online d’Iberia.

Si tinguera ja el meu bitllet d’Iberia, podria acollir-me a la promoció?

No, l’única opció és cancel·lar el bitllet ja emès i fer una reserva nova, aprofitant esta tarifa especial. Et recomanem que comproves si et compensa realitzar tot el procés per a acollir-te a la promoció.

I si arribe a Alacant com em desplace fins a València?

La ciutat d’Alacant es troba perfectament comunicada amb València a través de tren i autopista, sent la distància vora 180 quilómetres.

Boton más info compra tu billete valencià

Notícies relacionades