x

Farmàcia Ribera tornarà a atendre els corredors de la Mitja Marató i la Marató València

10 octubre, 2019

La Mitja Marató, organitzada per l’SD Correcaminos i la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, que suma l’Ajuntament de València com a coorganitzador, tornaran a comptar amb Farmàcia Ribera per a donar suport als corredors en les proves que se celebraran el 27 d’octubre i 1 de desembre respectivament gràcies als seus punts d’assistència ràpida

Farmacia Ribera Maraton Valencia 2019

Un any més, els 17.500 participants de la Mitja Marató disposaran de 25 quilos de vaselina abans del tret d’eixida i 200 pots de Reflex per a atendre de les malalties menors els qui ho necessiten en els quilòmetres 15 i 18,5. A més, els participants en la Mitja Marató rebran en la bossa del corredor una mostra de Meritene Mobilis, un complement alimentari a base de col·lagen per a cuidar les articulacions, amb descompte inclòs perquè el puguen comprar en la botiga en línia de Farmàcia Ribera.

De manera paral·lela, els 25.000 corredors de la Marató València també podran beneficiar-se el pròxim 1 de desembre de 100 quilos de vaselina i 540 pots de Reflex. Farmàcia Ribera tornarà a desplega per a l’ocasió els anomenats punts d’assistència ràpidaen els quilòmetres 20, 25, 30, 35, 37,5 i 40 per a assistir amb bicis i patinadors els corredors que ho sol·liciten sense haver de canviar el ritme de carrera.

Amb estes accions, les proves reforcen un any més el seu compromís amb la salut i la cura dels participants, oferint un servei extra per al corredor en la consecució dels seus objectius.

Notícies relacionades