x

La Marató València Trinidad Alfonso registra 3.700 inscripcions des de la seua obertura fa només un mes.

2 març, 2015

Amb l’arribada del mes de març entra el primer canvi en els diferents trams de preus de la Marató València Trinidad Alfonso, organitzat per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València. A partir d’ara es mantindran les tarifes per a participar en la carrera més ràpida d’Espanya fins al 30 de juny, moment adequat per començar a comprovar sensacions i prendre la decisió de preparar la prova.

L’expectació s’ha mantingut i el nombre de participants inscrits en la Marató València Trinidad Alfonso se situa ja en els 3.700 runners. Poc més d’una quarta part dels participants en l’edició de 2014 en menys de 30 dies des que s’obriren les inscripcions, tot i que encara estaran obertes molt més temps per a rebre als corredors en la Ciutat del Running.

A nivell estadístic, es manté la projecció internacional de València com a referència per a córrer la marató i seguix en augment. En este primer tram, un 20% del cens total és de fora d’Espanya, destacant, Itàlia, un 6% del total, Bèlgica, un 3,50% i Regne Unit, un 2,50%. Una àmplia representació dels 30 països que de moment formen l’amalgama cultural runner de la Marató València Trinidad Alfonso i que portaran a la nostra ciutat a runners de països tan allunyats com Mèxic, Brasil, Canadà o Corea del Sud.

També a nivell estadístic, el cens de dones seguix creixent i ja són un 13% del total d’inscrites. Una xifra que augmenta any rer any. Finalment, també és important la pujada de la iniciativa runner faller. Els corredors que representaran a la seua falla ja van camí de la centena, un bon senyal que col·labora a la iniciativa que va començar l’any passat.

 

CORRE_A_POR_TU_INSCRIPCION_700X360_VLC

Notícies relacionades