x

A València, com més corres, més descompte tens!

10 juny, 2016

A València sempre abellix córrer i quan parlem de sumar quilòmetres, quina millor forma de fer-ho que amb un incentiu. València Ciutat del Running vol premiar la fidelitat de tots els corredors i per açò, partir de l’1 de març i fins al 30 de juny, s’ha disposat d’una oportunitat única de compra combinada per a dorsals de la Marató, la 10k o la Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

Esta acció, pensada en favor dels corredors que participen en diverses de les nostres carreres durant l’any, permetrà gaudir d’un descompte econòmic.

descuentos MVTA_INFOGRAFIA_VAL

Com i on fer la compra combinada? És molt fàcil. En el teu procés de compra de la inscripció a les planes webs www.mediomaratonvalencia.com o www.maratonvalencia.com, tindràs l’opció de tancar la compra on-line d’una carrera, o la possibilitat de fer sumar una compra combinada amb una altra. Esta opció estarà indicada en el menú perquè pugues accedir amb facilitat i sense complicació alguna.

LINKS 

MITJA MARATÓ + 10K

MARATÓ +10K*

Quines carreres puc combinar? Pots acollir-te a les combinacions disposades en el quadre inferior.

*En el cas de Marató i 10k, entenem que no vas córrer ambdues, però et donem l’opció de comprar-les i assignar la inscripció del 10k a qui tu vulgues.

Quin és el descompte? Depenent de la combinació, és descompte és de 2€, 3€ o 4 € sobre el preu final. Com més córregues, millor. A major nombre de quilòmetres sumats, major és la quantitat econòmica que se’t descomptarà. La imatge inferior et servirà de guia perquè conegues les possibilitats de compra que se t’oferix i quin seria el descompte final en la teua compra.

Aprofita i tanca ja la teua inscripció per a córrer a València. Tria la distància: 42k, 21k o 10k. Siga la que siga, este és el moment ideal per a tancar, en una única compra, els teus reptes esportius més importants de la pròxima tardor.

Preguntes freqüents

  • Si ja estic apuntat a alguna d’aquestes carreres, puc acollir-me a aquest preu promocional?

No, no és possible. Aquesta promoció s’aplica sobre les noves inscripcions que es realitzen en el tram d’inscripció de l’1 de març al 30 de juny.

  • Em vaig inscriure ja a una sola carrera. He pagat més?

No. El runner que s’apunte ara amb esta promoció combinada obté un descompte inferior dins d’un tram d’inscripció superior al que vas gaudir al febrer. I el preu bonificat de les primeres 1000 inscripcions o de les realitzades en el primer mes sempre és més baix que el que s’ha abonat en el tram de preu posterior.

Qualsevol altre dubte sobre aquesta promoció pots resoldre-la en el Telèfon d’Atenció al Corredor: 963940200

descuentos MVTA_tabla_VAL

Notícies relacionades