x

Aconsegueix el teu objectiu amb els plans d’entrenament per a la Mitja Marató, 10k i Marató València Trinidad Alfonso

7 juny, 2016

Any rere any, milers i milers de corredors viatgen a València per a disfrutar i córrer en les grans proves runners de la ciutat. Tots vénen amb un doble objectiu: Gaudir de València i de pas, aconseguir millorar la seua marca personal. Si ja tens assenyalat en roig el teu objectiu de temps per a la Marató, Mitja Marató o 10k València Trinidad Alfonso, des de l’organització posem al teu abast una sèrie de plans d’entrenaments, segons objectius de temps, perquè aconseguisques el teu objectiu esportiu en la ciutat de Running.

El corredor, com a bon previsor sap que la primavera és un bon moment per a començar a pensar en com competir i entrenar de cara als grans reptes de la tardor. És per açò, que l’organització de la prova, conformada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, amb la col·laboració principal de la Fundació Trinidad Alfonso, posen a l’abast de qualsevol corredor, una sèrie de plans d’entrenament ideats per a aconseguir els objectius de temps personals que cada corredor popular es marca.

La Marató València Trinidad Alfonso ja compta amb la presència de més de 8.000 corredors inscrits que ja pensen a millorar la seua marca personal o afrontar per primera vegada el repte d’una distància major.I en el cas de la distància de Filípides, els objectius plantejats en aquests plans d’entrenaments són: Baixar de les 3:00, 3:15, 3:30, 4:00, 4:30, 5:00 i acabar la marató en 6:00 hores.

També, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, una prova de 21.097,5 metres, tindrà els seus plans de preparació per a aconseguir rebaixar els cronos segons els objectius que et marques. Els entrenaments per a la Mitja Marató estan ideats per a baixar d’1:30, 1:45, 2:00 hores o per a concloure la prova.

Per la seua banda, la 10k València Trinidad Alfonso que acompanya a la marató, també és una prova ideal, bé per a debutar com també per a competir d’una forma més explosiva. És per açò que els plans d’entrenament de la 10k que s’ofereixen, estan plantejats a baixar dels 40’, 50’ o en el cas dels menys experimentats, concloure la distància.

Els documents són una bona opció per a guiar la teua preparació individual, elaborats sota l’experiència i coneixement de Miguel Rubio, entrenador nacional d’Atletisme de la SD Correcaminos. Descarrega-te’ls des de la web www.valenciaciudaddelrunning.com.

Notícies relacionades