x

Carlos Mayo i Nuria Lugueros, primers espanyols de la Mitja Marató València

25 octubre, 2021

L’atleta Carlos Mayo ha sigut el primer espanyol a travessar la línia de meta de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP amb un grandíssim temps d’1:00:58, que es col·loca en el top 3 de les millors de la història d’Espanya en la distància.

Després de Mayo, que s’emporta el Premi EDP, els següents espanyols a entrar han sigut Hamid Ben Daoud, amb 1:01:05, i Tariku Novales, amb 1:01:46, que han aconseguint la seua millor marca personal. En total, dels 6 primers classificats espanyols, cinc han aconseguit rebaixar la seua marca personal, la qual cosa demostra una vegada més que es tracta d’un circuit rapidíssim.

En categoria femenina també s’han millorat marques. La primera dona i també premi EDP ha sigut Núria Lugueros, amb 1:12:28, seguida de la debutant Laura Luengo, amb 1:14:15, i Cristina Giurcanu, que ha aconseguit una marca d’1:15:10.

Rècord autonòmic

La Mitja Marató València també ha vist com es batia el rècord de la Comunitat Valenciana de 21K. Andreu Blanes, amb un temps d’1:02:40, invalida l’anterior millor marca d’1:03:14 que posseïa Francisco Ribera Romero des de 1994 i es convertix en el primer valencià que ha trencat la barrera dels seixanta-tres minuts.

Reviu la carrera

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar