x

Luanvi serà la marca tècnica de la Marató Valencia i la 10K els dos pròxims anys

16 maig, 2017

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, organitzada per la Sociedad Deportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València, ja té nova marca tècnica per a les dos pròximes edicions de la prova els anys 2017 i 2018.

La firma valenciana Luanvi ha sigut finalment la triada per a vestir els corredors de les dos proves, així com l’important equip de voluntaris necessaris per a atendre els corredors i l’equip d’organització de la millor marató d’Espanya, segons la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

Amb l’elecció de Luanvi, la prova manté la confiança en una firma valenciana i de primer nivell, que ja desenvolupa productes d’enorme qualitat en els últims anys tant en la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP com en altres carreres del calendari nacional.

En esta nova etapa amb la primera marató Etiqueta Or d’Espanya, Luanvi es compromet a elaborar un producte de màxima qualitat per a la samarreta dels inscrits a la Marató Valencia i la 10K Valencia Trinidad Alfonso paral·lela per a gaudir el pròxim 19 de novembre d’estes dos carreres en la ciutat del running.

Notícies relacionades