x

Calendari de carreres en Valencia Ciudad del Running 2019

11 abril, 2019

Valencia Ciudad del Running ja coneix el calendari de carreres per a l’any 2019, que tornarà a tincre una important oferta de proves al llarg dels pròxims mesos, amb totes les distàncies per al corredor. Més de mig centenar de cites de tots les distàncies, entre les quals hi ha les cinc carreres amb Etiqueta de la IAAF que han portat Valencia Ciudad del Running al primer pla mundial de l’atletisme.

Novetats en el 15é Circuit Divina Pastora, amb l’entrada d’una nova carrera com és la I Volta a Peu per la Inclusió Ciutat de València, o la variació d’algunes proves ja clàssiques en el calendari de la ciutat, que ocupen altres dates enguany.

Les grans carreres de 2019

A més, València tornarà a viure grans cites internacionals en 2019. La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso ja és la carrera més ràpida del món amb el seu doble rècord mundial, masculí i femení. I espera repetir èxits el pròxim 27 d’octubre de 2019.

Per la seua part, la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP vol convertir València en l’epicentre mundial de la carrera a peu, després d’haver-se colat en 2018 en el TopTen de maratons del món. La nova data de la Marató Valencia serà l’1 de desembre de 2019, quan prendrà l’eixida juntament amb la 10K Valencia Trinidad Alfonso, que es corre de manera paral·lela.

El triatló manté les seues cites a València

A més, els amants del triatló també podran disfrutar de les tres disciplines d’este esport en tres platges i localitzacions diferents, amb distàncies i modalitats amb les tres cites que ja tenen el seu espai en el calendari de carreres de la ciutat del running.

Notícies relacionades