x

Avança’t al canvi de preu de la Mitja Marató i la Marató València Trinidad Alfonso i inscriu-te ja

25 setembre, 2015

Cada vegada són més els corredors que se sumen tant a la Marató València Trinidad Alfonso com a Mitja Marató València Trinidad Alfonso. Les dues proves, que compten amb l’organització de la SD Correcaminos, afronten el proper 30 de setembre, a les 23:59 hores, un canvi en l’actual tram de preus de les inscripcions en la Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

Així doncs, a partir de l’1 d’octubre, en el cas de la Marató, el preu de la inscripció passa de 60 € a 75 €, mentre que a la Mitja Marató el canvi serà de 30 € a 50 €. Per altra banda, la 10k paral·lela a la Marató manté el preu actual de 15 € fins a l’1 de novembre.

Ja són més de 10.000 els inscrits a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, que va camí de fer història en la seua 25ena edició, cosa que ja ha aconseguit la Marató València Trinidad Alfonso, en superar a falta de mes i mig per a l’esdeveniment el seu rècord històric de 13.385 participants.

Tots dos esdeveniments seran tot un èxit de participació ja que les xifres ja donen els millors resultats de la història de les proves a falta de poc més de dues setmanes per la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i prop d’un mes per a la Marató València Trinidad Alfonso.

Notícies relacionades