x

La 10K Valencia Trinidad Alfonso anuncia els últims mil dorsals per a córrer l’última edició de la carrera

18 juny, 2019

La 10K Valencia Trinidad Alfonso, la carrera que acompanya de manera paral·lela la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP el pròxim 1 de desembre, anuncia que únicament queden 1.000 dorsals disponibles per a córrer la que, a més, serà l’última edició d’esta carrera.

La prova de 10.000 metres acompanya la Marató València des de 2011, quan es va prendre la decisió de canviar l’eixida i la meta d’este esdeveniment per a celebrar-se a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Des d’aquell moment, s’ha celebrat de manera paral·lela a la millor marató d’Espanya i ha sigut testimoni del creixement del cens d’esta provai, al mateix temps, ha servit com a cita clau per a conéixer la Marató des de dins i animar els milers de participants a córrer la marató en el futur. La 10K també ha sigut una gran opció per als acompanyants que viatjaven fins a Valencia Ciudad del Running.

Salida 10K Valencia Trinidad Alfonso

Enguany, per a esmorteir l’imparable creixement de la Marató València, s’ha reduït el nombre de places de la prova de 8.500 a 7.000, de les quals només en queden 1.000 disponibles. Esta serà l’última oportunitat per a córrer esta 10K Valencia Trinidad Alfonso, ja que l’any que ve l’organització, a càrrec d’SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, posarà tota l’atenció en el 40é aniversari de la Marató.

10K Valencia Trinidad Alfonso

D’esta manera, tot el focus a nivell organitzatiu, de seguretat i d’atenció al corredor es dedicarà exclusivament a la Marató a partir de 2020, per a continuar treballant conjuntament amb la ciutat en el creixement de l’esdeveniment esportiu més important de València, amb el repte de continuar batent registres de participació d’una cita que enguany espera aconseguir els 25.000 inscrits i superar-se any rere any.

Una edició molt especial per a despedir-se

La 10K Valencia Trinidad Alfonso, que acaba de celebrar la consecució de l’Etiqueta Plata de la IAAF(Associació Internacional de Federacions d’Atletisme), es despedirà d’un manera molt especial per als 7.000 corredors que disfrutaran dels seus 10.000 metres i de l’entrada en meta en la passarel·la sobre l’aigua, amb l’al·licient afegit d’un gran objectiu esportiu per a l’elit: córrer més ràpid que mai en la despedida d’esta carrera del calendari de Valencia Ciudad del Running.

L’organització d’esta prova agraïx als milers de corredors que han disfrutat d’esta cita de 10.000 metres en les huit edicions ja celebrades i convida els inscrits en 2019 a festejar esta despedida de la 10K Valencia Trinidad Alfonso l’1 de desembre als carrers de València, on continuarà havent-hi altres opcions de nivell per a competir i córrer en esta distància, i permetre així als corredors trobar proves de 10K que els permeta créixer en velocitat i experiència per a córrer una marató quan estiguen preparats.

Carrera 10K Valencia Trinidad Alfonso EDP

Notícies relacionades