x

10 raons per a córrer la Marató Valencia

30 abril, 2018

Ningú corre una marató perquè sí. Hi ha milers de raons per a fer-ho. Nosaltres et donem estes 10 per a córrer la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP el pròxim 2 de desembre a la ciutat del running.

Salida Maratón Valencia Trinidad Alfonso EDP

Motivos para correr el Maratón ValenciaEixida i meta úniques en el món

Viuràs una eixida i meta úniques en l’entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències, on creuaràs l’arc de meta en una passarel·la sobre l’aigua al costat de l’Umbracle i el Museu Príncep Felipe.

Motivos para correr el Maratón Valencia

El circuit més ràpid d’Espanya

València no té costeres. És pràcticament plana. Si busques una gran marca, esta és la teua marató.

Motivos para correr el Maratón Valencia

Més de 200 punts d’animació

Els corredors són els verdaders protagonistes el 2 de desembre i València ho sap. Cada any, més de 200.000 persones animen als carrers, i 200 punts d’animació et portaran en l’aire fins a la meta.

Motivos para correr el Maratón Valencia

Et retornem els diners si et lesiones

Sabem que preparar una marató és dur. Per això, si et lesiones, et retornem l’import íntegre de la teua inscripció, amb justificant mèdic previ. +info ací.

Motivos correr Maratón Valencia

Viatja a València i allotja’t amb múltiples avantatges

Arribar a València té molts avantatges. Descomptes en viatges amb Iberia, KLM i Renfe, a més de gaudir dels millors serveis per al corredor a través del portal Welcome To Valencia. Hotels amb late check out inclòs, desplaçament a l’eixida, desdejuni del corredor i molt més.

motivos-correr-maraton-valencia

Tracte cuidat al corredor

Tu eres el protagonista i per això tindràs una cuidada bossa del corredor, avituallaments complets i serveis mèdics amplis per a coronar-te amb la teua medalla finisher.

 

Motivos para correr el Maratón Valencia

Una espectacular 10K per a acompanyants

Sabies que… hi ha una carrera paral·lela que compartix eixida i meta amb la Marató, però amb un recorregut diferent? La 10K Valencia Trinidad Alfonso és la carrera perfecta per a acompanyants, fer marca i gaudir de la ciutat del running.

 

Motivos para correr el Maratón Valencia

Expo Esport i múltiples activitats paral·leles

La fira del corredor té lloc al cor de la Ciutat de les Arts i les Ciències. A més de recollir el dorsal i la bossa del corredor, podràs participar del Breakfast Run, Paella Party, minimarató… i molt més.

Motivos para correr el Maratón Valencia

Una ràpida mitja marató per a provar-te un mes abans

La Mitja Marató Valencia, que se celebra el 28 d’octubre, té un traçat on s’ha batut el rècord del món femení i va ser la primera 21K amb Etiqueta d’Or de la IAAF. Una oportunitat d’or per a provar-te de cara a la Marató Valencia.

motius-marato-valencia

Millor Marató d’Espanya

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP ha tornat a ser reconeguda en 2018 com la millor marató d’Espanya segons la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. Este reconeixement té en compte la qualitat organitzativa de l’esdeveniment i els serveis al corredor, entre altres assumptes.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/marato/inscripcio-marato/” target=”blank” background=”#bd963d” color=”#151515″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: pencil-square-o” icon_color=”#000000″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Inscriu-te ara[/vcr_button]

meta-maraton-valencia

Notícies relacionades