x

Garmin renova com a rellotge oficial de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP

25 abril, 2018

Garmin tornarà a estar present en la Marató Valencia, i en la 10K paral·lela, com a rellotge oficial de les proves. Garmin renova així el seu patrocini després de ser la marca que va estar en el cronometratge de la prova la passada edició, en la qual es va aconseguir córrer en un temps de 2:05:15, marca que va establir el kenyà Sammy Kitwara i que va suposar un nou rècord històric de temps per a la prova i en sòl espanyol.

Per a esta nova edició, que se celebrarà el 2 de desembre de 2018, Garmin tornarà a acaparar les mirades i marcarà el temps a milers de corredors que creuaran la increïble passarel·la de meta sobre el llac de la Ciutat de les Arts i les Ciències, i serà la marca que estarà present en el cronometratge.

Durant les jornades prèvies a l’esdeveniment, Garmin estarà present en Expo Esport València amb un estand on corredors i acompanyants podran descobrir totes les novetats de la marca i conéixer els detalls del Garmin Forerunner® 645, rellotge oficial de la prova que, a més, incorpora el logo de la millor prova de 42 quilòmetres d’Espanya en la caixa de presentació del producte.

Garmin Forerunner

A més, en els mesos previs a la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP i 10K Valencia Trinidad Alfonso, Garmin posarà en marxa diferents accions per a convidar els usuaris a participar en l’esdeveniment en la ciutat del running.

Sobre Garmin Forerunner® 645

Nascut per a competir. Així és Garmin Forerunner® 645, que enguany ha sigut triat com a rellotge oficial de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP i la 10K que se celebrarà al mateix temps. L’organització ha confiat novament en Garmin i en este avançat dispositiu, perquè oferix prestacions d’un producte de gamma alta i proporciona dades que motiven per a millorar cada dia, ja siga en entrenaments o en competició.

Està disponible en dos versions, Garmin Forerunner® 645 i 645 Music. El model Music té una capacitat de memòria interna de 4 Gb, quantitat suficient per a emmagatzemar unes 500 cançons. Des de Garmin Express és possible instal·lar molt fàcilment les llistes de reproducció, àlbums o cançons en el rellotge, perquè el corredor puga fer el que més li agrada escoltant la seua música preferida.

D’altra banda, este rellotge oferix compatibilitat amb Garmin Pay (1), la qual cosa, en combinació amb les entitats bancàries admeses, permet pagar directament amb el rellotge (amb contactless). De fet, en les pròximes setmanes els clients de CaixaBank podran vincular la seua targeta Visa de la citada entitat financera en el rellotge a través de Garmin Connect i així es podran deixar la cartera a casa.

Proveït de pulsímetre al canell Garmin Elevate™, GPS i Glonass per a una òptima precisió, fins i tot en les zones menys accessibles, calcula les principals mètriques de carrera (3): mesuraments biomecànics, com la cadència, la longitud de camallada, l’equilibri i el temps de contacte amb el sòl, així com l’oscil·lació i la ràtio vertical.

Així mateix, permet canviar d’activitat amb facilitat gràcies als múltiples perfils d’activitat que oferix i és capaç de controlar els entrenaments i la posterior recuperació. Una vegada finalitzat l’entrenament, tota la informació es pot descarregar, analitzar i comparar en la plataforma Garmin Connect


Notes al peu de la nota de premsa:
1 Disponible amb targetes de bancs subscrits al programa Garmin Pay. Contacta amb el teu banc per a obtindre més informació. Més informació en Garmin.com/GarminPay.
3 Necessita POD de dinàmica de carrera, HRM-Run™ o HRM-Tri™

Notícies relacionades