x

Luanvi t’acompanya en el teu entrenament amb la nova camiseta ‘Objectiu Marató València’

3 maig, 2018

Si alguna cosa necessiten els corredors per a afrontar els entrenaments amb vista a poder córrer els 42 quilòmetres el pròxim 2 de desembre és molta motivació. Per això, Luanvi, la marca tècnica de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, ha creat una camiseta perquè aquells que estan preparant la prova puguen anar prenent contacte amb el seu repte.

Camiseta Entrenament Marató Valencia

Confeccionada amb el teixit Cool Skin, que ja ha sigut provat pels participants de Marató i Mitja Marató amb molt bon acolliment per part dels corredors, la camiseta ja està a la venda en la mateixa web de Luanvi, www.luanvishop.com.

La camiseta ha sigut dissenyada aglutinant les principals fites de la prova que disputaran els corredors d’ací a uns mesos, com la llista de carrers de la ciutat per on correran els inscrits, la data objectiu en la part de davant i el traçat de la prova en la posterior.

La peça tècnica té un patronatge específic per a homes i un altre per a dones. El preu de venda és de 15 euros, despeses d’enviament no incloses en el preu.

[vcr_button url=”http://luanvishop.com/index.php” target=”blank” background=”#080606″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: mail-forward” icon_color=”#f6f6f6″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Coneix tots els detalls[/vcr_button]

Notícies relacionades