x

Més de 25.000 visitants passaran per la Fira de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso

16 octubre, 2015

La 25na edició de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos, repetix ubicació de la Fira del Corredor. El punt de trobada de tots els participants de la carrera tornarà a ser al Tinglado 4 del Port de València des de les 10 del matí d’este divendres 16 d’octubre. El centre neuràlgic de les activitats prèvies a la gran cita que tindrà lloc diumenge a les 9.00 hores amb l’eixida de la prova.

Així doncs, com és habitual, la Fira del Corredor de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso serà el punt de trobada entre tots els participants de la prova. Allà recolliran el seu dorsal i la bossa del corredor, així com podran comprovar una extensa varietat de serveis i productes relacionats amb la seua gran passió, el running, que vénen a exposar a la fira atrets per l’organització i el públic interessat pels seus productes que acudeix a la Fira.

De la mateixa manera, en la jornada de dissabte, tant per als participants de l’esdeveniment, com per a acompanyants i la resta de ciutadania, s’ha preparat una mascletà en els voltants del recinte per celebrar el 25 aniversari. L’espectacle pirotècnic tindrà lloc a les 13.25 hores i el tret estarà a càrrec de pirotècnica Jurado.

L’organització espera més de 25.000 visitants, entre els participants acompanyants i curiosos. Estes xifres convertiran a la Fira de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, en una de les més multitudinàries i, per tant una clara referència en el sector del running nacional. Un gran atractiu per a marques i consumidors.

Per a una major comoditat, els runners comptaran amb el pàrquing d’Adif per aparcar el seu vehicle de manera gratuïta. La Fira tancarà el dissabte 17 d’octubre a les 20 hores, vetllant armes per a la cita de diumenge.Post_MMVTA_La_Feria_abre_sus_puertas

Notícies relacionades