x

Valencia Ciudad del Running continua amb la promoció de Marató i Mitja Marató en les Fires de Berlín i Madrid

26 març, 2015

La promoció internacional de les principals carreres de la Ciutat del Running, Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso, realitzarà la seua pròxima parada en les Fires de la Mitja Marató de Berlín i Mitja Marató de Madrid.

En el cas de la Mitja Marató de Berlín serà la primera vegada que es visite esta Fira. L’any passat es va estar, per primera vegada a Alemanya, amb un impacte immediat. En la passada Marató València Trinidad Alfonso, el mercat internacional que més va créixer va ser el del corredor alemany. La nostra carrera interessa en el mercat germànic i en esta fase de promoció de la prova l’equip de València Ciutat del Running visitarà, a més de Berlín, la Marató de Mannheim en pròximes dates.

Des de dijous 26 fins al dissabte 28 de març l’equip de Valencia Ciutat del Running informarà als corredors de la Mitja Marató de Berlín de les bondats de córrer en la ciutat més ràpida d’Espanya en la seua Marató i Mitja Marató.

10153905_800345316660499_1060470688_n
Durant les mateixes dates l’equip de Valencia Ciutat del Running estarà en la Fira de la Mitja Marató de Madrid. La capital d’Espanya és una de les places importants en matèria de promoció de les proves valencianes, ja que després del runner valencià és el madrileny el de major afluència a la carrera.

Finalment, en estes fires es realitzarà la promoció/sorteig de dos dorsals per a Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso que es comunicaran en la nostra plana web el dimecres posterior a la carrera. A més, com a novetat enguany, els runners que vulguen córrer a València podran reservar els paquets turístics que oferim perquè la seua estada en la ciutat durant la celebració de l’esdeveniment siga el més confortable possible.

 

Notícies relacionades