x

Voluntaris, una labor d’or per a la Mitja Marató València que tots hem d’agrair

20 octubre, 2016

Voluntaris: GRÀCIES. La Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos, vol agrair a tots els voluntaris la seua implicació amb l’esdeveniment atlètic de referència en la ciutat durant el mes d’octubre. La prova de 21.097,5 metres celebrarà l’entrega de la primera Road Race Gold Label de la IAAF de la història d’Espanya i tots els voluntaris tenen una gran part de responsabilitat en la consecució d’este èxit.

L’edició de 2016 no serà diferent i més de 500 persones formaran part de l’elenc de voluntaris que vertebraran i faran possible la carrera en els seus més de 21 quilòmetres de longitud. Des del divendres fins al diumenge milers de bosses del corredor passaran per les mans dels voluntaris per a arribar als participants. També els dorsals seran entregats un a un perquè volem donar a cada corredor la importància que té per a la prova. Quan acabe, els voluntaris seran els responsables de col·locar la medalla i ajudar als corredors a refer-se en cada un dels punts d’avituallament.

A tots ells, no t’oblides de donar-los les gràcies, perquè sense ells, la mitja marató no seria possible.

El voluntariat realitzarà totes les seues tasques de manera desinteressada i amb un somriure perquè els corredors es porten un bon record de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso 2016. Un any més, la prova valenciana no té paraules d’agraïment suficients per reconéixer la labor dels voluntaris. Ells fan un treball d’or perquè tu gaudisques de la millor Mitja Marató d’Espanya.

mmvta_redes_voluntarios-agradecimiento

Notícies relacionades