x

Personalitza la teua medalla

Arribar a la meta és el repte de tot corredor.

Una proesa inesborrable per a cada corredor per múltiples motius: per ser la primera mitja marató que realitzes, perquè l’has preparada amb una motivació personal o perquè el teu propòsit era aconseguir el teu millor temps en la distància dels 21.097,5 metres.

Siga quin siga el teu objectiu, després de creuar la meta de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP podràs fer que el teu temps i nom queden gravats per sempre.

Medal Valencia Half Marathon

Des de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso posem a disposició de tots els participants de la prova la possibilitat de contractar de forma prèvia la personalització de la seua medalla de finisher amb el seu nom i el temps que ha realitzat.

Este servici es pot contractar per mitjà de tres vies:

  • De forma prèvia a la Mitja Marató València. Pots reservar i garantir este servici abans de la carrera de forma online al millor preu: 5 euros.
  • En post-meta, una vegada hages finalitzat la teua carrera, el 27 d’octubre pots personalitzar la teua medalla de finisher de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP 2019, amb el teu nom i el temps aconseguit al preu de 10 euros.