x

Descompte Renfe

Viatja a València per a córrer la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich d’una manera fàcil i sostenible gràcies a l’acord de la prova amb Renfe que permet que tots els corredors i els seus acompanyants puguen disfrutar d’un descompte mínim del 10 % durant l’any 2023.

Renfe activa este descompte promocional per a l’esdeveniment en els bitllets adquirits per a viatjar a Valencia Ciudad del Running entre el 16 i el 25 d’octubre en qualsevol de les tarifes disponibles (Básico, Elige, Elige Confort i Prémium) de tots els serveis d’AVE i llarga distància (AVE, Alvia, Euromed i Intercity) amb destinació a València, en tots els horaris disponibles durant estes dates i és vàlid per als corredors ja inscrits en la prova i els seus acompanyants.

Per a beneficiar-se d’estos descomptes, els corredors ho han de sol·licitar a través de la Zona d’Autogestió de Valencia Ciudad del Running que, després de la comprovació prèvia de la seua inscripció, enviarà per correu electrònic l’“Autorització de descompte” perquè es puga utilitzar.

AVÍS: Esta autorització de descompte s’haurà de portar impresa o mostrar-la en el mòbil en el trajecte juntament amb bitllet

Com gestione la compra de bitllets amb descompte en Renfe?

Perquè els assistents puguen disfrutar del descompte a l’hora de comprar els seus bitllets a través de www.renfe.com han de:

1.Seleccionar el tren que vulguen marcant qualsevol de les opcions disponibles (Básico, Elige, Elige Confort i Prémium).

2. En el desplegable de tarifes s’ha de seleccionar la tarifa de Congressos/Fires NEC.

3. Introduir el número d’autorització en la casella que indica número d’autorització (no vàlid per a casella codi descompte).