x

La Mitja Marató Valencia arriba a la meitat dels seus dorsals disponibles, amb més de 8.700 inscrits

1 juny, 2019

A quasi cinc mesos per a la celebració de la prova, la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP supera els 8.700 inscrits. Una xifra rècord que fa preveure que arribaran als 17.500 participants que l’organització ha posat com a màxim per a la prova del 27 d’octubre.

L’any passat, la Mitja Marató Valencia va penjar el cartell de “No hi ha dorsals” un mes abans d’una cita amb rècord d’inscrits i arribats a meta. Després d’analitzar els censos i d’acord amb l’objectiu de vetlar per la màxima qualitat del servei i seguretat dels participants, enguany es va decidir augmentar de manera sostinguda el nombre de places.

No obstant això, tot i l’augment de dorsals, el ritme d’inscripcions ha sigut encara més ràpid que en l’anterior edició. Així, a finals de maig de 2018 s’havien inscrit 4.062 corredors enfront dels més de 8.700 d’enguany. Entre els participants, destaca que el 27 % són dones i el 21 % prové de l’estranger.

Medio Maratón Valencia 2018

30 de juny: fi d’elecció de camiseta i canvi de preu

El pròxim 30 de juny finalitza el termini perquè els corredors inscrits puguen triar la camiseta oficial Luanvi de l’esdeveniment de mànega curta o tirants, i també és el final del primer termini d’inscripció amb el consegüent canvi de preu.

El pròxim 27 d’octubre, la Mitja Marató intentarà batre novament el rècord dels 21.097,5 metres en hòmens i buscar la millor marca mundial femenina de l’any. La Mitja Marató Valencia és la millor mitjà marató d’Espanya i la primera que ha obtingut l’Etiqueta Or de la IAAF al nostre país. El seu recorregut és un dels més ràpids del planeta; de fet, la prova té el rècord mundial femení.

*Llicència de dia de l'RFEA no inclosa (3 euros).

Per favor, accepta les cookies de statistics, marketing per a veure aquest element.

Notícies relacionades