x

La Mitja Marató presenta les seues camisetes oficials per volar sobre el traçat or de València

28 setembre, 2016

Medio Maratón Valencia Camisetas 2016

 

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso ha presentat les camisetes oficials de la prova que estrenarà la primera Etiqueta Or de la IAFF a Espanya. La firma valenciana Luanvi ha tornat a ser l’encarregada de produir una camiseta especial per als homes i les dones que correran esta cita històrica el 23 d’octubre en la Ciutat del Running.

En concret, la camiseta d’esta edició s’emmarca dins de la línia or que relfectix la distinció internacional obtinguda i manté la llegenda ‘Vola a València’, la qual recalca la rapidesa del traçat de 21 quilòmetres de la ciutat. De fet, la camiseta és el més lleugera possible per poder ‘volar’, ja que està confeccionada amb teixits d’última generació que reduïxen al màxim el seu pes. D’esta manera, la versió de xic pesa únicament 90 grams i la femenina de tirants, només 57 grams, és a dir, entorn d’uns 15 grams menys que una peça normal tècnica del catàleg.

Un detall de l’Etiqueta Or i el ja reconegut skyline de la ciutat de València són altres de les característiques que lluiran els corredors en les seues camisetes oficials el pròxim 23 d’octubre. Tot això, acompanyat de la llegenda #ValenciaEsOro i 21.097,5 metres, la distància de la prova que recorreran milers de participants en la 26a edició de la Mitja Marató València.

Detalls tècnics de les camisetes:

Teixit construcció retícula mesh amb filatures de microfibra de polièster multifilament per aconseguir la major lleugeresa possible per a una peça tècnica. Ràpida evaporació de la suor pel tractament de les fibres amb el nostre procés cool skin. Decoració de tota la peça amb procés d’impressió per sublimació, perquè no tinga cap pes addicional ni hi haja zones de bloqueig de transpiració.

Sobre Luanvi:

Luanvi és des de fa tres anys la marca esportiva de la Mitja Marató València i ha firmat el seu compromís amb la prova valenciana fins a 2018. A més, treballa en altres carreres a nivell nacional: Freno Atresmedia, Liberty Seguros i Renault Street Run. La firma va fabricar més de 240.000 camisetes tècniques per a carreres durant el passat any 2015.

[vcr_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=iIOSu2ZUeRc&feature=youtu.be” width=”420″]

 

Notícies relacionades