x

Els pràctics de la Mitja Marató València, un segur per a aconseguir la teua marca

4 octubre, 2016

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos, ja compta amb més de 13.000 inscrits per a la seua 26a edició. Així, en la prova participaran milers de corredors amb les seues diferents històries, però tots tindran un objectiu semblant: gaudir de córrer a València, la Ciutat del Running, i tractar d’aconseguir els seus objectius de temps i millorar les seues marques. Per a això, l’organització posarà a disposició dels corredors a huit persones que guiaran els seus camins cap a la meta: els pràctics.

Com cada any, València col·locarà als seus pràctics al llarg del gran grup perquè els participants tinguen una referència de ritme en el seu trajecte. En este 2016, seran huit els pràctics que córreguen en els temps de 1:30, 1:45, 2:00, i 2:15, repartint-se de dos en dos en cada tram. Cada parella de pacemakers eixirà des del seu box i portara com a element identificatiu un equipament de Luanvi i unes banderoles amb el temps en què finalitzaran la prova que els servirà per a poder ser vistos des de lluny per tots els corredors del gran grup.

Les dones també marcaran el ritme

Per primera vegada en la història de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso dos dones formaran part del grup de pràctics de la prova. En concret, Paqui Martínez Luján, que correrà amb el crono de 1:45 en ment, i Emilia Rom Montealegre, que ho farà amb les 2:15 com a temps límit. Això representa una prova més de la imparable incorporació de les dones a les carreres de grans distàncies. De fet, la mitja marató valenciana ja registrat una participació femenina superior al 14% respecte a l’any anterior amb més de 3.000 inscrites.

Jesús Javier Peña Cañas 1:30 Paco Ferriols Martinez 2:00
José Romero Marco 1:30 Jesús Gómez Garcés 2:00
Angel Alcañiz Villar 1:45 Emilia Romo Montealegre 2:15
Paqui Martinez Luján 1:45 Alfredo Pastor 2:15

Notícies relacionades