x

Una mitja marató que és molt més que la millor carrera

25 gener, 2016

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos, no és només una carrera. És la carrera. Amb 25 edicions a les seues esquenes s’ha guanyat el mèrit propi a convertir-se en l’esdeveniment de la distància més reconegut en el planeta. En les seues dues últimes edicions s’ha proclamat com la prova més ràpida de l’any en la distància i el reconeixement de la Gold Label (Etiqueta d’Or) per part de la IAAF no és més que el fruit dels resultats de tants anys de treball i perfeccionament. També han plogut afalacs per part de la RFEA, que ha nomenat a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso com la millor carrera de la història d’Espanya, la qual cosa augmenta encara més el nivell de l’esdeveniment.

La prova, esportivament, té tots els al·licients possibles per a l’atleta. Tots els participants tenen un objectiu i València i la seua Mitja Marató se situen en el calendari com una data idònia per a aconseguir-ho. El 23 d’octubre la ciutat de València es paralitzarà perquè tots els runners isquen al carrer a la recerca de superar una meta personal. El recorregut, pla íntegrament, i el clima, amb una temperatura mitjana de 18ºC, conviden a les grans marques personals. Per açò tant atletes d’elit com a corredors populars vinguts de tots els racons del món centren els seus esforços en aquesta carrera.

D’altra banda, la Mitja Marató també vol mostrar València a tots els corredors. La Ciutat del Running té molt a veure, conèixer i gaudir a través de la carrera a peu. Per açò el circuit està pensat per a gaudir de llocs com la Ciutat de les Arts i les Ciències, l’Ajuntament, les Torres de Serrans o l’Edifici del Rellotge just abans de finalitzar la carrera. I per a poder gaudir al màxim de València, el web www.welcometovalencia.com oferix una infinitat de serveis turístics que faciliten l’estada a tots els que la visiten. 0% preocupacions i 100% diversió.

El kenyà Abraham Cheroben ha sigut el guanyador de les dues últimes edicions de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso. El seu esforç ha servit per a convertir a València en la ciutat més ràpida del món en els dos últims anys. En 2014, amb un crono de 58:48, i en 2015, amb un temps de 59:10, va aconseguir alçar-se amb la millor marca de l’any en la distància de manera consecutiva. Per açò, València, a més de ser la Ciutat del Running, és també la de la velocitat.

A més d’açò, el que queda en la retina de tots els participants és la passió de la ciutat pel running. Milers de persones animant als corredors al llarg dels més de 21 quilòmetres de la prova tractant d’alimentar l’esforç i portar en andes a tots els atletes. En definitiva, un esdeveniment inoblidable que no et pots perdre.

I recorda que des del 2 de febrer, pots reservar el teu dorsal per a córrer la Mitja Marató València Trinidad Alfonso 2016 en www.mediomaratonvalencia.com.

Boton más info inscripciones medio maraton valencià

Notícies relacionades