x

Millores i novetats per a l’eixida de la Mitja Marató València 2016

28 gener, 2016

Amb la intenció de continuar millorant la prova, l’organització de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso ha treballat en diverses novetats i millores per a aplicar en l’eixida de la carrera en la 26a edició, que tindrà lloc el 23 d’octubre de 2016. Les principals novetats són:

  • L’eixida es donarà a les 09:00 h i finalitzarà a les 11:30 h, que serà el temps màxim oficial de la prova.
  • Per tal de millorar la comoditat i seguretat de tots els corredors, La Mitja Marató València Trinidad Alfonso té previst realitzar l’eixida en dos tandes.

Tots els atletes que tinguen acreditats inferiors a 1h 45’ 59’’ eixiran a les 9:00 h, eixiran d’acord amb l’orde previ establit en els fulls d’inscripció.

La resta de participants que s’han inscrit amb temps iguals o superiors a 1h 46’ eixiran les 9:07 h.

La decisió d’efectuar dos eixides no afecta en cap cas el complet i correcte cronometratge de tots els atletes, siga quina siga la tanda en què isquen. L’organització es reserva el dret a efectuar una tercera eixida, de la qual informarà convenientment, si se superen els 15.000 participants.

  • Tots els corredors que s’inscriguen amb l’objectiu d’acabar la mitja marató per davall d’1h 46’ 00’’ han d’acreditar obligatòriament la seua millor marca prèvia en marató, mitja marató o 10k a través del procediment habilitat en la web d’inscripció, o bé a requeriment posterior de l’organització, per a certificar que estan en condicions d’acabar la prova segons la seua marca prevista i ser allotjats en el box corresponent, segons els barems del comité tècnic de la prova basats en la taula hongaresa de la IAAF.
  • Hi haurà 6 boxs d’eixida:

Dorsal de fons groc: per davall d’1h 12’ (homes) i per davall d’1h 20’ (dones)

Dorsal de fons verd: per davall d’1h 25’

Dorsal de fons blau: per davall d’1h 35’

Dorsal de fons taronja: per davall d’1h 46’

Dorsal de fons violeta: per davall d’1h 55’

Dorsal de fons blanc: 1h 55’ o més

Tota esta informació i la resta de normes poden consultar-se en el Reglament Oficial de la prova.

Salida Medio 2015

Notícies relacionades