x

Personalitza la teua medalla

Siga el que siga la teua meta, després de creuar la meta de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, tens l’oportunitat que el teu temps quede enregistrat per sempre.

Arribar a la meta és el repte de tot maratonià. Una gesta inesborrable per a cada corredor per múltiples motius: Per ser la primera marató que realitzes, perquè ho has preparat amb una motivació personal o perquè el teu propòsit era aconseguir el teu millor temps en la distància.

 

Medalla Maraton Valencia

Des de la Marató València Trinidad Alfonso posem a la disposició de tots els participants en la prova, la possibilitat de contractar de forma prèvia, la personalització de la teua medalla de finisher amb el teu nom i temps realitzat.

Este servei es pot contractar de dos maneres:

  • Prèvia a la Marató València Trinidad Alfonso EDP. Pots reservar i garantir este servei, abans de la carrera, via internet al millor preu: 5 euros, al teu process d’inscripció o en aquest enllaç.
  • En post-meta, una vegada hages finalitzat la marató, pots personalitzar la teua medalla de finisher de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, amb el teu nom i el temps aconseguit al preu de 10 euros.

No deixes passar esta oportunitat d’enregistrar-la.