x

Serveis de la carrera

Revisa el document d’Últimes Instruccions, en el qual trobaràs tota la informació útil que necessites perquè tot isca bé el dia de la carrera des dels horaris d’eixida a com arribar la fira o la carrera.

Si has contractat el servei de gravació de la medalla, ho tindràs indicat en el teu dorsal. Si no, en postmeta, una vegada hages finalitzat la carrera, el podràs pagar. El servei de gravació de medalla estarà situat al costat del guarda-roba nord. Allí podràs gravar el teu nom i temps oficial.

En marathonphotos.live hi haurà un apartat per a la Marató València, en el qual podràs veure les teues fotos i fer comandes amb diferents opcions i formes de pagament. Per a localitzar-les, només has d’introduir el teu número de dorsal. També pots descarregar el diploma de manera gratuïta.

En el guarda-roba només es podrà deixar un embalum per corredor (identificat amb l’adhesiu que trobaràs en el sobre del dorsal). Per a accedir hauràs d’ensenyar el teu dorsal i polsera.

 

Els Pràctics MSC marcaran un ritme constant d’eixida a meta amb l’objectiu d’acabar la prova en un temps determinat. Portaran una banderola molt visible perquè els identifiques en l’eixida.

Durant el recorregut hi haurà tres punts d’assistència ràpida de Farmacia Ribera per a assistir als corredors que el precisen, amb vaselina i esprai analgèsic. Estaran situats en els quilòmetres 24.5, 29.5 i 34.2. També estaran a la teua disposició en la zona de postmeta.

Després de la carrera, hi haurà un servei de dutxes disponible des de les 10 h fins a les 17 h en la piscina municipal de Sant Lluís.