x

Breakfast Run

El Breakfast Run és una activitat paral·lela que se celebra en la jornada prèvia a la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, en la qual participaran centenars de runners vinguts des de totes les parts del món disposats a fer un últim test abans de la carrera de diumenge.

L’entrenament se celebrarà el dissabte 5 de decembre a les 9.00 hores, amb un rodatge suau de 30-45 minuts de duració. Al voltant de 2.000 corredors formaran part d’este esdeveniment, que tindrà lloc al Jardí del Túria i recorrerà bona part del Circuit 5K Jardí del Túria.

Pots inscriure’t al Breakfast Run de manera online o presencial.

  • formulari en línia es retiraran el divendres 4 en el mostrador de dorsals d’Expo Esport (primera planta del Museu Príncep Felipe) o el mateix dissabte 5 de decembre en la zona d’eixida
  • Si s’opta per comprar els dorsals de manera presencial, es podran adquirir el dissabte 5 de decembre al matí a la zona d’eixida al preu de 8 euros si queden disponibles.

Este esdeveniment no competitiu servirà com a prova última abans de la Marató Valencia i també per a mostrar la varietat de la gastronomia valenciana. Quan s’acabe la prova es repartirà avituallament líquid (aigua, orxata i suc) i sòlid (fartons, fruita natural i galletes salades).

El Breakfast Run és una activitat paral·lela que se celebra en la jornada prèvia a la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, en la qual participaran centenars de runners vinguts des de totes les parts del món disposats a fer un últim test abans de la carrera de diumenge.

L’entrenament se celebrarà el dissabte 30 de novembre a les 9.00 hores, amb un rodatge suau de 30-45 minuts de duració. Al voltant de 2.000 corredors formaran part d’este esdeveniment, que tindrà lloc al Jardí del Túria i recorrerà bona part del Circuit 5K Jardí del Túria.

Pots inscriure’t al Breakfast Run de manera online o presencial.

  • Els dorsals que s’hagen comprat fent servir el formulari en línia es retiraran el divendres 30 en el mostrador de dorsals d’Expo Esport (primera planta del Museu Príncep Felipe) o el mateix dissabte 1 de desembre en la zona d’eixida.
  • Si s’opta per comprar els dorsals de manera presencial, es podran adquirir el dissabte 1 al matí a la zona d’eixida.

Este esdeveniment no competitiu servirà com a prova última abans de la Marató Valenciai també per a mostrar la varietat de la gastronomia valenciana. Quan s’acabe la prova es repartirà avituallament líquid (aigua, orxata i suc) i sòlid (fartons, fruita natural i galletes salades).

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar