x

Marató València aspira a l’‘Etiqueta Platí’ de la IAAF amb la col·laboració de la ciutat

31 octubre, 2019

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP manté viu el desig de continuar creixent en qualitat i, per això, l’organització de la prova, a càrrec d’SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, anuncien el seu desig de complir amb els exigents requisits de la IAAF per a aspirar en la pròxima edició de l’1 de desembre a aconseguir la nova ‘Etiqueta Platí’ del màxim organisme de l’atletisme mundial, la qual cosa li permetria estar en un selecte grup de carreres al costat dels sis Majors, les maratons més importants del món.

Etiqueta Platino Maraton Valencia

A més de millorar les condicions de seguretat i serveis per a corredors en diferents aspectes, i haver de complir els requisits de cens i atletes d’elit, el principal repte que suposa per a la Marató València i per a la ciutat serà el d’alliberar de vehicles estacionats en el recorregut durant el matí de la carrera per motius de seguretat inherents al gran esdeveniment internacional que albergarà València.

Per a això, l’organització de la carrera ha aconseguit la unitat i el consens de tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament, que reforcen l’objectiu d’esdeveniment i de ciutat pels beneficis presents i futurs que reporten. D’esta manera, representants de tots estos grups han fet una Declaració institucional en la qual es mostra el seu compromís amb este objectiu de ciutat. Marató València està treballant ja per a buscar solucions que minimitzen l’impacte d’esta mesura entre els veïns de València el dia de la carrera, al mateix temps que ja s’ha posat en contacte amb les associacions de veïns per a començar a informar-los.

Necessària implicació dels vecïns

L’organització agraïx la confiança de milers de corredors en la millor marató d’Espanya i Top10 del món, a més de reconéixer que la implicació i comprensió de tots els veïns de la ciutat serà clau perquè l’esdeveniment i València facen un pas decisiu a nivell de creixement esportiu i turístic.

Notícies relacionades