x

Els clubs valencians d’elit segellen un any més el seu compromís amb la Marató Valencia

12 novembre, 2018

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP unix per cinqué any consecutiu els principals clubs esportius d’elit de la Comunitat Valenciana per a segellar el seu agermanament amb la prova i disfrutar junts de La Festa de la Marató el pròxim 2 de desembre en Valencia Ciudad del Running.

Xicu Costa, director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, va ser l’amfitrió de l’acte d’agermanament celebrat a l’Oficina Store de l’entitat, al qual van assistir els presidents del Levante UD i Valencia CF, Quico Catalán i Anil Murthy, respectivament; i els consellers delegats del Valencia Basket Club i el Villarreal CF, Fernando Roig Negueroles i Francisco Raga, com a màxims representants dels quatre clubs valencians.

Acto Hermanamiento Maraton Valencia

Vicente Sanz, vicepresident de la Sociedad Deportiva Correcaminos, organitzador de la prova juntament amb l’Ajuntament de València, va arreplegar i va agrair el suport de tots els assistents “perquè encara que la Marató Valencia és a càrrec de l’organització, comptar amb els clubs de la nostra Comunitat ens fa ser més grans”.

Els quatre clubs van fer entrega de les seues camisetes oficials personalitzades amb nom de la Marató Valencia per a simbolitzar el seu suport i compromís amb la prova, al mateix temps que rebien una rèplica de la ‘V’ amb imatges de la Marató Valencia, que ja es troba en punts cèntrics de la ciutat. A més de sumar-se als més de 200 punts d’animació al llarg del recorregut i tindre presència destacada en la fira del corredor Expo Esport, centenars de corredors dels seus clubs de running participaran en la Marató Valencia i la 10K Valencia Trinidad Alfonso, celebrada de forma paral·lela.

Quico Catalán va declarar que “si alguna cosa pretén l’esport és obrir-se a la societat i per això mateix este acte és tan bonic, perquè agermana els esports i especialment amb el running”. A més, va assegurar que “continuarem treballant junts per a aconseguir el gran repte que la Marató Valencia siga la millor marató del món”. El president del Valencia CF, Anil Murthy, va felicitar l’organització “per aconseguir que la prova siga una referència internacional” i va desitjar “molt d’èxit a la Marató i als corredors valencianistes per al pròxim 2 de desembre”.

Per la seua part, Fernando Roig va animar l’organització “a continuar treballant perquè esta Marató, que és espectacular, continue creixent i prompte siga la millor del món”. Mentre que Francisco Raga es va emocionar recordant el rècord del món viscut en la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP i va demanar a l’organització que “prompte aconseguiu la millor marca del món també en marató”.

Xicu Costa va afirmar que “este acte d’agermanament és una gran unió de valors” i es va mostrar orgullós d’acollir els clubs i l’organització de la prova en CaixaBank. El pròxim 2 de desembre els clubs se sumaran a la Festa de la Marató i, com ha assenyalat el vicepresident de la Sociedad Deportiva Correcaminos, veurem com molts corredors lluiran els seus respectius colors durant els 42 quilòmetres més ràpids d’Espanya.

Notícies relacionades