x

Les falles van col·laborar a omplir València de públic al Marató

17 novembre, 2014

La 34a edició de la Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, va destacar per la gran animació que hi havia a la ciutat. Milers de persones van eixir al carrer a animar els corredors. Un bon exemple d’això van ser els participants del certamen Running Faller, que es van implicar en l’ambientació de l’esdeveniment formant grups d’animació i eixint al carrer a participar de la carrera per a demostrar quina era la falla més ràpida de València.

Finalment es van presentar 10 comissions al premi d’animació. Un concurs que es dividia en tres categories: Ambientació, Originalitat i Nombre de components. El jurat va recórrer durant tot el matí els punts d’animació per a poder valorar les comissions amb el resultat següent:

Premi Ambientació

Falla Santa Maria Micaela – Martí l’Humà

Premi Originalitat

Falla Duc de Gaeta

Premi Nombre de Components

Falla Arquitecte Alfaro – Francesc Cubells

Des de l’organització es vol donar les gràcies a les comissions de Castelló-Segorbe, Dr. J. J. Dòmine, Duc de Gaeta, Ramon de Rocafull, Blanqueries, Universitat Vella, Arquitecte Alfaro-Francesc Cubells, Santa Maria Micaela – Martí l’Humà i Regne de València. També volem invitar perquè l’any 2015 tornen a repetir l’experiència i animen la resta perquè València continue superant-se com a exemple d’animació en la Marató.
Jose Royo

Notícies relacionades