x

Les falles van col·laborar a omplir València de públic al Marató

17 novembre, 2014

La 34a edició de la Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, va destacar per la gran animació que hi havia a la ciutat. Milers de persones van eixir al carrer a animar els corredors. Un bon exemple d’això van ser els participants del certamen Running Faller, que es van implicar en l’ambientació de l’esdeveniment formant grups d’animació i eixint al carrer a participar de la carrera per a demostrar quina era la falla més ràpida de València.

Finalment es van presentar 10 comissions al premi d’animació. Un concurs que es dividia en tres categories: Ambientació, Originalitat i Nombre de components. El jurat va recórrer durant tot el matí els punts d’animació per a poder valorar les comissions amb el resultat següent:

Premi Ambientació

Falla Santa Maria Micaela – Martí l’Humà

Premi Originalitat

Falla Duc de Gaeta

Premi Nombre de Components

Falla Arquitecte Alfaro – Francesc Cubells

Des de l’organització es vol donar les gràcies a les comissions de Castelló-Segorbe, Dr. J. J. Dòmine, Duc de Gaeta, Ramon de Rocafull, Blanqueries, Universitat Vella, Arquitecte Alfaro-Francesc Cubells, Santa Maria Micaela – Martí l’Humà i Regne de València. També volem invitar perquè l’any 2015 tornen a repetir l’experiència i animen la resta perquè València continue superant-se com a exemple d’animació en la Marató.
Jose Royo

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar