x

10K Valencia Trinidad Alfonso presenta les camisetes de Luanvi per a 2018

1 agost, 2018

La Marató, Mitja Marató i 10K Valencia Trinidad Alfonso presenten les seues camisetes de 2018, que compartixen una línia de disseny i tenen la gamma cromàtica de les tres grans cites de Valencia Ciudad del Running. La roba tècnica la torna a confeccionar la firma valenciana Luanvi, amb el seu producte de qualitat per a la pràctica de la carrera a peu.

Camiseta 10K Valencia Trinidad Alfonso 2018

Una camiseta de 10K per a estrenar l’Etiqueta Bronze de la IAAF

Finalment, la camiseta del 10K Valencia Trinidad Alfonso, que compartirà eixida i meta amb la Marató el pròxim 2 de desembre, és groga. En la part davantera destaca també la V però en este cas està composta per línies i ones que transmeten velocitat. El lema que destaca és “València és 10K” i que es mostra, a més, en la part posterior com a etiqueta de la prova al costat del mapa i la distància de la prova.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/10k/inscripcio-10k/” target=”blank” background=”#FFD100″ color=”#000301″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: mouse-pointer” icon_color=”#fef3f3″ text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Encara no t’has inscrit? Inscriu-te ara![/vcr_button]

Notícies relacionades