x

10K Valencia Trinidad Alfonso presenta les camisetes de Luanvi per a 2018

1 agost, 2018

La Marató, Mitja Marató i 10K Valencia Trinidad Alfonso presenten les seues camisetes de 2018, que compartixen una línia de disseny i tenen la gamma cromàtica de les tres grans cites de Valencia Ciudad del Running. La roba tècnica la torna a confeccionar la firma valenciana Luanvi, amb el seu producte de qualitat per a la pràctica de la carrera a peu.

Camiseta 10K Valencia Trinidad Alfonso 2018

Una camiseta de 10K per a estrenar l’Etiqueta Bronze de la IAAF

Finalment, la camiseta del 10K Valencia Trinidad Alfonso, que compartirà eixida i meta amb la Marató el pròxim 2 de desembre, és groga. En la part davantera destaca també la V però en este cas està composta per línies i ones que transmeten velocitat. El lema que destaca és “València és 10K” i que es mostra, a més, en la part posterior com a etiqueta de la prova al costat del mapa i la distància de la prova.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/10k/inscripcio-10k/” target=”blank” background=”#FFD100″ color=”#000301″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: mouse-pointer” icon_color=”#fef3f3″ text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Encara no t’has inscrit? Inscriu-te ara![/vcr_button]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar