x

Gestiona el teu viatge per córrer a València

15 juny, 2015
Pack turístic

Valencia Ciudad del Running ofereix als runners la posibilitat de gestionar de immediat l’oportunitat d’adquirir paquets turístics d’acord a les necessitats del corredor  per a viatjar i participar a la Marató València Trinidad Alfonso.

Per a més informació sobre paquets turístics que brinda l’organització, pots contactar per telèfon al servei d’atenció al Client de “Welcome to Valencia”, coordinat per viatges Transvía.

Espanya: 96 387 09 96 / Resta de països: 0034 96 387 09 96

Si vols viatjar a València des de ciutats com Barcelona, Madrid, Berlín, Roma, París, Rotterdam,Londres, Mannheim o Estocolmo, coneix les posibilliitats  dels paquets turístics (compra del dorsal, estança a la ciutat i vol ) que t’oferim des de l’organització.

PACK TURÍSTIC – ALACANT I MADRID

Welcome to Valencia

Si estàs interessat a gestionar la reserva d’un hotel i aprofitar al màxim el teu viatge a València, tens a disposició la plataforma www.welcometovalencia.comwww.welcometovalencia.com

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar