x

La primera edició de l’Operació Blocaire ja està en marxa

10 juny, 2015

Han sigut desenes de sol·licituds de tot el món les que han arribat al correu de la Marató València Trinidad Alfonso per a ser Blocaire Oficial de la Marató, però ja hem realitzat la primera selecció amb un nombre representatiu de països fins als quals arribarà la veu del gran esdeveniment valencià en el seu propi idioma i mitjançant runners com ells que volen superar el gran repte maratonià.

En esta primera edició, a més d’un blocaire nacional i de gran reputació com Sosaku Runner, comptarem amb presència a Portugal (Córrer Lisboa), Regne Unit (Keith Marathon Dream), França (auxangesetc), Bèlgica (Running Geek) i Alemanya (Marathon Tagebuch).

Els blocaires redactaran una sèrie d’articles sobre la seua preparació per a la Marató València Trinidad Alfonso, així com consells per als seus compatriotes a l’hora de córrer a la nostra ciutat o de viatjar a València. Des de l’organització publicarem tots els seus post per a ajudar a difondre els seus respectius blogs.

L’Operació Blocaire de la Marató València Trinidad Alfonso se celebra per primera vegada en esta edició de 2015, però amb una clara vocació de continuar i expandir-se en 2016, per la qual cosa des de ja estem esperant les vostres candidatures per a poder participar en la pròxima edició o fins i tot adherir-vos a aquesta si el vostre país no es troba entre els seleccionats. En tots dos casos, envia un mail a info@valenciaciudaddelrunning.com

 

1414-maraton-valencia-0179

Notícies relacionades