x

Entitats solidàries 2021

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP ha obert el període de sol·licituds per a convertir-se en l’entitat solidària de la prova en l’edició de 2021 i ser la beneficiària de les aportacions voluntàries dels corredors inscrits, així com l’acció “1 euro per corredor en meta” de la Fundació Trinidad Alfonso, principal col·laborador de la carrera, prevista per al 5 de desembre de 2021.

Poden optar al lloc d’entitat solidària de la Marató València les fundacions, organitzacions o associacions que complisquen els requisits que figuren en les bases del procés de selecció.

El termini de recepció de sol·licituds acaba el 31 de gener i, a partir d’eixe moment, començarà el procés de selecció. 

Els encarregats de triar l’entitat de 2021 seran un comité avaluador representant SD Correcaminos i Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València, organitzadors de la Marató, i la Fundació Trinidad Alfonso. Al llarg del mes de febrer es farà pública l’entitat triada.

M-Entidad-solidaria_2021_2

Amb el suport de Fundació Lleialtat

A més, com ja va passar l’any 2020, es comptarà amb el suport de la Fundació Lleialtat, que col·laborarà amb el comité avaluador en la valoració de les candidatures amb l’objectiu de dotar el procés de major transparència i objectivitat. Entre els requisits per a presentar-se, destaca el fet que les candidates han d’estar donades d’alta en el registre de fundacions i/o ser entitats sense ànim de lucre, o presentar un projecte que estiga lligat a la ciutat o àrea metropolitana de València, entre altres aspectes que es poden conéixer en les bases.

Conéixer quines han sigut les entitats solidàries

El cens creixent d’estes grans carreres i l’aportació solidària dels corredors ha anat augmentant any a any la quantitat que cada entitat solidària ha rebut per a continuar fent la seua labor social. Així, les entitats solidàries de la Marató han rebut quasi 180.000 € i més de 100.000 € han sigut per a les associacions i ONG lligades a la Mitja Marató en les últimes edicions d’estes carreres.

PallaSSOSpital repetix en la Mitja Marató

A diferència d’anys anteriors, enguany no hi haurà selecció per a la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, ja que la prova va haver de ser suspesa a causa de la COVID-19 i l’associació triada per a 2020, PallaSSOSpital, repetirà com a entitat solidària per a la pròxima edició, que tindrà lloc el 24 d’octubre de 2021.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar