x

Entitats solidàries 2021

Cada any, milers de corredors arriben a València Ciutat del Running per a gaudir de les millors carreres d’Espanya. Però també corren per uns altres ja que marquen la casella solidària en la seua inscripció a la Mitja Marató València i Marató València Trinidad Alfonso EDP per a donar 3€, quantitat econòmica extra que anirà destinada íntegrament l’entitat solidària de cada prova.
L’Ajuntament de València i l’SD Correcaminos seleccionaran a les entitats o organitzacions guanyadores juntament amb la Z Zurich Foundation, que amb l’objectiu el seu compromís amb els valors lligats a la carrera a peu, se suma a les aportacions voluntàries dels corredors farà una donació per import del 50% de tot el donat pels corredors durant aquest procés d’inscripció.

A més, apareixerà en la comunicació i actes celebrats al voltant de la prova esportiva, de manera que es potencie la difusió de l’Entitat Solidària i el projecte que es realitzarà amb els fons recaptats.

Poden optar al lloc d’Entitat Solidària les fundacions, organitzacions o associacions que complisquen amb els requisits recollits en les bases del procés de selecció.

El termini de recepció de sol·licituds acaba el 24 de novembre a les 14:00 hores, a partir d’eixe moment, començarà el procés de selecció. 

Coneix quines han sigut les entitats solidàries

El cens creixent d’estes grans carreres i l’aportació solidària dels corredors ha anat augmentant any a any la quantitat que cada entitat solidària ha rebut per a continuar fent la seua labor social. Així, les entitats solidàries de la Marató han rebut quasi 200.000 € i més de 110.000 € han sigut per a les associacions i ONG lligades a la Mitja Marató en les últimes edicions d’estes carreres

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar