x

Entitats solidàries 2023

Cada any, milers de corredors arriben a Valencia Ciudad del Running per a disfrutar de les millors carreres d’Espanya. Però també corren per altres, ja que marquen la casella solidària en la inscripció a la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich i Marató Valencia Trinidad Alfonso per a donar 3 €, quantitat econòmica extra que anirà destinada íntegrament a l’entitat solidària de cada prova.

L’ Ajuntament de València i l’SD Correcaminos seleccionaran les entitats o organitzacions guanyadores juntament amb la Z Zurich Foundation, que incrementarà l’aportació benèfica dins del seu pla de suport a entitats solidàries, i d’esta manera donará 1€ per cada participant que arribe a meta en les dos proves.

Després d’analitzar les 15 candidatures que es van rebre dins del termini previst, les tres entitats que han participat en el procés de selecció han determinat que la Fundación Casa Ronald McDonald a València siga la beneficiaria de la pròxima edició de la Marató València i que la Fundación Amigos de los Mayores reba les aportacions solidàries de la Mitja Marató València 2023.

Coneix quines han sigut les entitats solidàries

El cens creixent d’estes grans carreres i l’aportació solidària dels corredors ha anat augmentant any a any la quantitat que cada entitat solidària ha rebut per a continuar fent la seua labor social. Així, les entitats solidàries de la Marató han rebut més de 200.000 € i més de 110.000 € han sigut per a les associacions i ONG lligades a la Mitja Marató en les últimes edicions d’estes carreres.