x

Entitats solidàries 2023

Cada any, milers de corredors arriben a Valencia Ciudad del Running per a disfrutar de les millors carreres d’Espanya. Però també corren per altres, ja que marquen la casella solidària en la inscripció a la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich i Marató Valencia Trinidad Alfonso per a donar 3 €, quantitat econòmica extra que anirà destinada íntegrament a l’entitat solidària de cada prova.

L’ Ajuntament de València i l’SD Correcaminos seleccionaran les entitats o organitzacions guanyadores juntament amb la Z Zurich Foundation, que incrementarà l’aportació benèfica dins del seu pla de suport a entitats solidàries, i d’esta manera donará 1€ per cada participant que arribe a meta en les dos proves.

Entidad Solidarias 2024

Coneix quines han sigut les entitats solidàries

El cens creixent d’estes grans carreres i l’aportació solidària dels corredors ha anat augmentant any a any la quantitat que cada entitat solidària ha rebut per a continuar fent la seua labor social. Així, les entitats solidàries de la Marató han rebut més de 200.000 € i més de 110.000 € han sigut per a les associacions i ONG lligades a la Mitja Marató en les últimes edicions d’estes carreres.