x

Com a corredor, com col·labore amb l’entitat solidària?

24 juny, 2015

La Marató València Trinidad Alfonso establix per a cada edició, lligams de compromís amb una entitat diferent, a la qual destina totes les recaptacions de caràcter solidari que acompanyen a la prova.

Per a 2015, l’entitat solidària escollida per a la Marató València Trinidad Alfonso és la “Fundació Activa Espina Bífida Comunitat Valenciana”. Esta és una associació sense ànim de lucre constituïda en 2003 i impulsada per l’Associació València d’Espina Bífida.

DSCN0245

Quines formes de col·laborar tinc?

Des de l’organització són múltiples les accions que posem al teu abast per a col·laborar amb ells, de forma directa i indirecta. Estes aportacions solidàries es canalitzen a través de les següents accions:

En el teu procés d’inscripció. En este primer pas, cada corredor, en el seu procés personal d’inscripció, té la possibilitat de destinar una quantitat econòmica extra, dirigida íntegrament a l’entitat solidària. Esta quantitat econòmica la dóna directament el corredor en el pagament de la seua inscripció és de 3€.

En les activitats paral·leles. Al voltant de la Marató València Trinidad Alfonso es realitzen activitats paral·leles on es cobra un preu/entrada testimonial, que es destina íntegrament a la causa solidària de l’edició. Les entrades al Impuls València i la inscripció al Mini Marató, per exemple, són recaptacions que van de forma íntegra a l’entitat solidària.

Creuant la línia de meta. En este cas, és el gest solidari que més esforç requerix però que com a corredor, ho realitzaràs de forma indirecta i col·lectiva. L’única cosa que has de fer com a corredor és arribar a meta. Perquè el teu esforç ho comptabilitzarà la Fundación Trinidad Alfonso en forma de 1€ i ho anirà sumant a una quantitat global que després de la prova, el col·laborador principal de la prova lliurarà a l’entitat solidària.

Són múltiples vies les que la Marató València Trinidad Alfonso establix perquè l’entitat solidària de cada edició aconseguisca transmetre el seu missatge als corredors. Enguany, el compromís va unit amb Fundació Activa Espina Bífida Comunitat Valenciana. Si a banda d’estos aspectes estàs interessat a conèixer més al detall tot el treball que realitzen, pots consultar el seu web oficial: http://www.espinabifidavalencia.org/
banner_e_solidaria_Maraton_650x300_VLC

 

Notícies relacionades